Antena Căutare

O mireasă cere divorțul, la doar o zi după nuntă, din cauza unui gest inofesiv făcut de noul soț. Ce regulă importantă a încălat

Tânăra se simte trădată, după ce noul ei soț a încălcat singura regulă pe care i-a impus-o în ziua nunții. Acum, aceasta cere divorțul, dar familia ei spune că exagerează.

colaj foto cu o mireasa mirata si o femeie care isi scoate de pe deget inelul Galerie
O mireasă cere divorțul, la doar o zi după nuntă, din cauza unui gest inofesiv făcut de noul soț. Ce regulă importantă a încălat | Shutterstock

Deși nunta ar trebui să fie unul dintre cele mai frumoase momente pentru miri, unele evenimente ajung să se transforme într-un dezastru total. Așa s-a întâmplat și pentru o mireasă, atunci când, în ziua nunții, noul ei soț a vrut să facă o glumă inofensivă, dar totul a ajuns un fiasco. Acum, tânăra spune că se simte „trădată”.

Ce gest inofensiv a făcut mirele în ziua nunții. Soția sa a povestit totul pe internet și a cerut divorțul a doua zi

Mireasa a fost atât de îngrozită de acțiunile partenerului ei, încât a cerut divorțul a doua zi după ce a dezvăluit că el a încălcat una dintre regulile pe care i le-a impus în ziua nunții. În loc să-i respecte dorința, mirele a făcut fix invers, Atunci când a sosit tortul și a venit momentul să îl taie, bărbatul a împins-o cu fața în desert, potrivit mirror.co.uk.

Citește și: Ce a putut să facă o mireasă invitaților săi bărbați, chiar în ziua nunții. Supărată, o soție a povestit totul

Într-un mesaj trimis unei rubrici de sfaturi, tânăra a povestit: „M-am căsătorit chiar înainte de Crăciun și sper să fiu divorțată sau să fie anulat mariajul până la sfârșitul lunii ianuarie. Nu mi-am dorit niciodată să mă căsătoresc neapărat, dar nici nu m-am opus. Așa că, atunci când iubitul meu m-a cerut în căsătorie, în 2020, am decis să merge împreună în viață. Fiecare ne-am asumat aproximativ jumătate din responsabilitatea organizării nunții, dar cred că am fost destul de rezonabilă în ceea ce privește compromisul atunci când și-a dorit ceva cu adevărat.

„Singura mea regulă regulă, la care am țiunut foarte mult, a fost să nu îmi dea cu prăjitură pe fața la nuntă. Fiind un om rezonabil, care mă cunoaște bine, nu a făcut-o. În schimb, m-a prins de ceafă și mi-a băgat capul în tort. El plănuise totul, din moment ce desertul a fost distrus, iar el avea o grămadă de prăjituri de rezervă”, a mai adăugat mireasa.

Îngrozită și stânjenită de ceea ce s-a întâmplat, mireasa i-a spus noului ei soț că a „terminat” cu el chiar în acel moment, dar de atunci a fost bombardată cu apeluri de la membri familiei care cred că a greșit pentru că a pus capăt mariajului atât de curând.

Ea a mai explicat: „Am plecat. A doua zi i-am spus că am terminat-o. Sunt de acord cu asta. Chestia este că de sărbători toată lumea s-a adunat să-mi spună că ar trebui să-i dau o a doua șansă. Ei spun că reacționez exagerat. Din cauza problemelor mele, pentru că sunt foarte claustrofobă după un accident de mașină care a avut loc cu ani în urmă, am intrat în panică în momentul în care mi-a împins fața în tort și m-a ținut acolo.

„Emi tot spun că îl iubesc – chiar dacă acum nu simt deloc asta – și că și e mă iubește, iar asta înseamnă să nu renunț la primul obstacol. Nu vreau, dar toată lumea este atât de sigură că fac o greșeală, iar asta mă face să ma întreb dacă nu cumva au dreptate”, a adăugat mireasa.

Citește și: Ce semnifică fiecare an de căsnicie și ce daruri se oferă. De la nunta de hârtie până la nunta de diamnat fiecare este un simbol

Ca răspuns, editorul rubridii de sfaturi i-a spus tinerei să continue cu divorțul, în ciuda cererilor celor dragi de a-l anula - pentru că acțiunile soțului ei au fost un „semn de alarmă. „Toată lumea este sigură că faci o greșeală, dar nu ei sunt cei care trebuie să se trezească în fiecare zi cu un bărbat al cărui comportament respingător. Tu ești aceea. Așa că trebuie doar să te asculți pe tine însuți. Cred că ceea ce a făcut el a fost un steag roșu despre nerespectarea ta și a dorințelor tale. Reține-i pe cei dragi nu se gândesc la fericirea și continuă cu divorțul”, se mai arată în răspunsul primit de mireasă.

Un doodle special de la Google marchează 94 de ani de la nașterea lui Violet King Henry, prima femeie avocat de culoare ... „Casa fantomă” care se închiriază pentru suma de 300 de euro. Anunțul care i-a îngrozit pe românii de pe un grup online...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x