Antena Căutare

O româncă face senzație în Marea Britanie după ce a ales să devină șofer de TIR. Cine e și cum arată Loredana Zainea

O româncă pe nume Loredana Zainea i-a uluit pe britanici. Tânăra este șofer de TIR și face senzație ori de câte ori se urcă la volan. Imaginile cu ea au făcut rapid înconjurul lumii.

colaj foto cu loredana zainea in costum sport roz, stand in tir-ul pe care il conduce Galerie
Loredana Zainea a ales să fie șofer de TIR și mulți o admiră pentru meseria pe care o are | sursa foto: Profimedia

Aceasta este uimitoarea poveste de viață a unei femei care trăiește de ceva timp în Marea Britanie. Loredana Zainea are 28 de ani și a ales să devină șofer de TIR. Totuși, cei care nu o cunosc rămân uimiți atunci când află cu ce se ocupă aceasta, de fapt.

O româncă face senzație în Marea Britanie după ce a ales să devină șofer de TIR. Cine e și cum arată Loredana Zainea

Pe când avea doar 23 de ani, tânăra a decis să meargă pe urmele bunicului său și să devină șofer de TIR. Azi, la 28 de ani, românca se laudă cu 5 ani de experiență, dar și cu numeroși admiratori. Totuși, pe lângă numeroasele persoane care o apreciază pentru cee ace face, Loredana are parte și de critici sau glume sexiste la adresa ei.

Citește și: Ce meserie complet neașteptată au două tinere, la doar 22 de ani. Mulți se sperie când aud despre ce este vorba

„Sunt oameni care râd că nu voi parca TIR-ul cum trebuie sau care cred că nu pot face această meserie la fel de bine precum un bărbat. Atunci când urc în cabină și încep să conduc, toți văd ce pot să fac și imediat își schimbă părerea despre mine. Dar eu nu ar trebui să fiu nevoită să demonstrez că sunt bună sau ce abilități am, pur și simplu nu ar trebui să fiu analizată cu prejudecăți”, a mărturisit tânăra, potrivit celor de la dailystar.co.uk.

Loredana Zainea locuiește în prezenet în Daventry, Northamptonshire (Marea Britanie) și spune că a ales să facă această meserie inspirată fiind de bunicul său, care a fost șofer de TIR în România. Tânăra a mărturisit faptul că i-au plăcut camioanele încă de pe vremea când era copil.

Citește și: O tânără de 25 de ani uimește pe toți atunci când dezvăluie că este mecanic auto. Cum arată și de ce face senzație pe Instagram

„Mi-am petrecut mare parte din copilărie cu bunicul și avea obiceiul să mă ia cu el în călătorii de scurtă durată. Eram încântată să plec cu el șiș să conducem camioane”, a povestit tânăra care face senzație în Marea Britanie.

Sătulă de tot felul de prejudecăți, Loredana Zainea din Marea Britanie a decis să își facă publică povestea pentru a demonstra că și femeile pot avea această meserie și că o pot practica la fel de bine precum bărbații. Imaginile cu tânăra alături de TIR-ul pe care îl conduce au devenit virale și au stârnit numeroase reacții de admirație.

Un doodle special de la Google marchează Ziua Recunoștinței... Această tânără a cheltuit o avere pentru a arăta ca un robot, însă oamenii o consideră acum un „extraterestru”. Cum arăt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x