Antena Căutare

Ce meserie complet neașteptată au două tinere, la doar 22 de ani. Mulți se sperie când aud despre ce este vorba

Două tinere au reușit să uimească oameni din întreaga lume atunci când au dezvăluit cu ce se ocupă, de fapt. Cele două au o meserie pe care puțini au curajul să o facă.

picioarele a doua femei care stau pe scaune
Mulți sunt surprinși atunci când descoperă cu ce se ocupă tinerele | sursa foto: Shutterstock

Tinerele primesc adesea complimente pentru modul în care arată și au numeroși urmăritori în mediul online. Totuși, mulți rămân mască atunci când află ce meserie au Olivia și Isabel, în vârstă de doar 22 de ani. Povestea lor a făcut rapid înconjurul lumii și a stârnit numeroase reacții.

Ce meserie complet neașteptată au două tinere, la doar 22 de ani. Mulți se sperie când aud despre ce este vorba

Într-un documentar realizat recent este prezentată povestea de viață a unor tinere pe nume Olivia Cotterill Wilson și Isabel Walton, în vârstă de 22 și respectiv, 23 de ani. Deci sunt la vârsta la care multe tinere își doresc doar să meargă în club, cele două muncesc la o firmă de pompe funebre, ce este, de fapt, o afacere de familie.

Citește și: O tânără de 25 de ani uimește pe toți atunci când dezvăluie că este mecanic auto. Cum arată și de ce face senzație pe Instagram

Documentarul a fost realizat de Stacey Dooley, care a urmărit să prezinte ce se întâmplă la o firmă de pompe funebre, cum se fac înmormântările, cum se fac sicriele și, desigur, cum se îmbălsămează un corp.

Acesta este momentul în care iese la iveală un detaliu complet neașteptat: Olivia și Isabel sunt cele care fac îmbălsămarea. Așa cum era de așteptat, dezvăluirea i-a lăsat mască pe mulți, căci meseria de îmbălsămător nu este una foarte populară.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacă cei din jur se sperie când află ce meserie au cele două tinere, Olivia și Isabel sunt profesioniste și pentru ele este totul ca o zi obișnuită de muncă. Programul firmei de pompe funebre din Notthingham (Marea Britanie) începe la ora 8 dimineața, când tinerele se uită pe lista de așteptare și văd câte corpuri au de îmbălsămat, îmbrăcat și pus în sicriu.

Citește și: Toți rămân muți de uimire când află ce meserie are. Cu ce se ocupă în viața de zi cu zi blonda sexy din imagini

„Fiecare zi este diferită. În mod evident, primim o listă în fiecare zi, dar fiecare este diferit și fiecare deces are cerințe speciale”, au mărturisit ele, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Deși la început au avut multe de învățat, cele două nu s-au temut, ci au încercat să facă totul cât mai bine, știind că trupurile vor fi expuse ulterior la priveghi, în fața rudelor. Cu timpul, cele două au devenit adevărate profesioniste și această meserie nu mai are multe secrete pentru ele, însă recunosc faptul că mai există și acum lucruri pe care le văd și care le dau un sentiment neplăcut.

Povestea celor două tinere a ajuns pe internet și a devenit rapid virală și nu puțini au fost cei care s-au mirat atunci când au descoperit ce meserie au acestea, de fapt.

O femeie a probat o rochie de mireasă și s-a pozat în fața oglinzii, dar a încremenit când a privit pozele din telefon. ... Iluzia optică ce i-a păcălit pe mulți! Ce culoare au ochii femeii din imagine, de fapt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x