Antena Căutare

O tânără a avut parte de surpriza vieţii ei după ce a deschis un ou de ciocolată

Aceasta este una dintre cele mai inedite cereri în căsătorie. O tânără din New York a spus povestea inelului ei şi a impresionat o lume întreagă.

Aceasta este una dintre cele mai inedite cereri în căsătorie. O tânără din New York a spus povestea inelului ei de logodnă şi a impresionat o lume întreagă.

Pentru că era o iubitoare a oălor cu surprize, pe atunci logodnicul ei s-a gândit la o surpriză inedită: a pus inelul într-un ou de ciocolată.

Matt a exersat mult timp până a reuşit să desfacă ambalajul oului fără să-l rupă, apoi a desfăcut cutiuţa în care se afla surpriza şi a introdus inelul cu diamante. Bărbatul a pus pe hârtie un roboţel care avea faţa lui şi ţinea în mână inelul de logodnă. Pe o altă parte a "instrucţiunilor de folosire" acel roboţel stătea în genunchi şi oferea inelul.

"Am vrut să o cer de soţie pe Lori într-un moment în care nu s-ar fi aşteptat absolut deloc. Să-i fac o surpriză pe care să nu o uite niciodată. Am ştiut că Lori va deschide acest ou fără să bănuiască nimic, iar roboţelul cu faţa mea care să-i ofere inelul va fi un gest care îi va rămâne în memorie toată viaţa", a spus Matt.

"Nu vă puteţi imagina ce surprinsă am fost când am văzut roboţelul şi inelul cu diamant. La început am fost şocată, dar când s-a aşezat în genunchi şi mi-a cerut mâna, a fost un sentiment special. Am spus DA!", a spus Lori.

Râzi cu lacrimi! Statele cu cele mai ciudate reguli din Codul Rutier... Savantul autist! A "recitat" din memorie primele 22.414 zecimale ale constantei matematice Pi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x