Antena Căutare

O tânără a dezvăluit cum a reușit să își cumpere o casă la vârsta de 19 ani, deși a lucrat într-un fast food. Cum a procedat

O tânără a dezvăluit faptul că a reușit să își cumpere la vârsta de 19 ani prima sa casă, totul în timp ce lucra la un fast food. Femeia a dezvăluit cum a reușit și oameni din întreaga lume s-au mirat.

imagine cu o femeie ce tine in mana o cheia a unei case Galerie
Femeia a dezvăluit cum a reușit să își cumpere o locuință la vârsta de doar 19 ani | sursa foto: Shutterstock

Aceasta este incredibila poveste de viață a unei tinere care susține că a descoperit care este secretul pentru a cumpăra un apartament la vârsta de 19 ani, dintr-un salariu de angajat la un fast food. Dezvăluirile fetei au fost făcute în cadrul unui clip video ce ulterior a fost publicat pe TikTok și a devenit viral.

O tânără a dezvăluit cum a reușit să își cumpere o casă la vârsta de 19 ani, lucrând într-un fast food

Spencer Barbosa a făcut senzație în mediul online atunci când a mărturisit, plină de bucurie, faptul căa reușit să își cumpere o casă, deși avea doar 19 ani și lucra într-un fast food. Mulți s-au mirat că așa ceva a fost posibil și s-au întrebat care este secretul.

Citește și: Un bărbat și-a cumpărat o casă veche, dar când s-a uitat în pod nu i-a venit să creadă peste ce a dat. Ce a descoperit

Tânăra și-a dezvăluit „secretul” ce a ajutat-o să își cumpere o locuință la vârsta de 19 ani, deși nu avea un salariu foarte mare. În cadrul unui clip video publicat pe TikTok, Spencer Barbosa a explicat cum a reușit să îndeplinească acest plan.

„În urmă cu ceva timp mi-am propus să îmi cumpăr o casă până la cel târziu 22 de ani și am reușit să fac asta la 19 ani. M-am gândit să vă spun cum am reușit”, a mărturisit tânăra, potrivit celor de la the-sun.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ea a explicat în cadrul clipului video faptul că prima și cea mai importantă regulă ce a ajutat-o să își îndeplinească visul a fost acela de-a avea mai multe surse de venit. Femeia din Statele Unite ale Americii a spus că a ajutat-o, de asemenea, și să aibă un card de credit. Astfel, a reușit să ia lucruri în rate, dar și să obțină oferte și reduceri sau lecții despre gestionarea banilor, lucru despre care spune că nu se învață la școală. Al treilea și ultimul sfat al tinerei a fost acela de-a alege o locuință mai ieftină, lucru ce îi va ajuta pe tineri să își realizeze visul mai repede.

„Nu trebuie să fie cea mai frumoasă casă de pe stradă. Cumpără o casă ieftină și apoi investește în ea, ca s-o faci pe gustul tău. Nu asculta pe cei din jur atunci când îți spun că ești prea tânăr pentru asta sau că nu vei reuși”, a mai completat fata.

Sfaturile tinerei au fost extrem de apreciate de oameni din întreaga lume și nu puțini au fost cei care au lăudat-o și au decis să îi urmeze exemplul.

Au găsit un manuscris vechi, acoperit cu piele umană, și nu le-a venit să creadă. Ce a urmat apoi... Mireasa care și-a dus domnișoarele de onoare la sală în dimineața nunții. Internauții s-au arătat îngroziți de gest...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x