Antena Căutare

O tânără a observat cum nasul începe să ia o formă neobișnuită, după o intervenție medicală. Ce a urmat

O tânără de 20 de ani nu știa ce o așteaptă, după ce a fost nevoită să-și facă o intervenție la nas, în urma unui accident.

tanara cu nas paros Galerie
O tânără a observat cum nasul începe să ia o formă neobișnuită, după o intervenție medicală. Ce a urmat | Captură video TikTok

Lui Trinity Rowles, în vârstă de 20 de ani, a trebuit să i se ia părți de piele de pe scalp pentru a-și reconstrui nasul după ce un câine a atacat-o și i-a desfigurat o parte a feței. În schimb, în loc să se vindece, fata a avut parte de o altă experiență neplăcută, la care nu se aștepta deloc.

Citește și: Îi mai ții minte pe Bianca și Meclaus? S-au căsătorit cu fast, când aveau doar 17 ani și totul a fost televizat. Ce s-a ales de ei

O tânără a observat cum nasul începe să ia o formă neobișnuită, după o intervenție medicală. Ce a urmat

Tânăra a rămas nedumerită când, pe nasul ei, a început să-i crească păr. Totul s-a întâmplat după operația de reconstrucție, în urma unui incident neplăcut cu un câine, care a atacat-o. Totodată, medicii au fost nevoiți să-i ia mai multe părți de piele pentru ca intervenția să aibă succes și să mai aibă un aspect estetic, notează Dailystar.co.uk.

Tânăra de 20 de ani a fost atacată de un câine când a părăsit casa tatălui ei din Pennsylvania, SUA, după o ceartă aprinsă.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Ce operații estetice are Bianca Giurcă. Tânăra de 25 de ani a recunoscut că a apelat la bisturiu

Pe atunci, a suferit răni serioase care i-au schimbat viața după ce pitbull-ul a mușcat-o și a târât-o în jur, lăsând-o cu leziuni severe la nivelul feței, urechilor și brațului.

A fost dusă de urgență la spital și a supraviețuit în mod miraculos „experienței aproape mortale” și a trebuit să fie supusă mai multor intervenții chirurgicale pentru a-și reconstrui fața.

Una dintre proceduri a constat ca medicul să-i ia o grefă din zona frunții și a scalpului până la nas, ca să-i redea aspectul. Cu toate acestea, a existat un efect secundar ciudat al procedurii.

Fragmentele de țesut, luate de pe scalp, îi cresc încă păr, dându-i un aspect al nasului foarte bizar.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-un videoclip devenit viral pe TikTok, care a adunat peste 5,7 milioane de vizualizări, Trinity a creat o „compilație” de imagini, care arată cum i-a fost reconstruit nasul.

Ea a subtitrat clipul „love thisssss” și a adăugat: „Să ne amintim să fim oameni drăguți”.

Utilizatorii TikTok au rămas uimiți de clip în timp ce au scris comentarii, întrebându-se dacă a reușit să-și îndepărteze părul.

„Este ceva pe care îl poți trata cu laser în viitor sau este prea riscant pentru că este o grefă?”

La care, Trinity a răspuns: „Cu siguranță, în viitor”.

În ciuda părului, mulți utilizatori s-au minunat de cât de bine a decurs intervenția chirurgicală reconstructivă.

"Este atât de fain! Chirurgul tău a făcut o treabă uimitoare!!!" a spus o persoană.

Un altul a adăugat: „Nu este treaba mea și probabil că nu îți pasă de ceea ce cred alții, dar este atât de drăguț nasul tău”.

Un al treilea a scris: „Arată grozav!”.

Îi mai ții minte pe Bianca și Meclaus? S-au căsătorit cu fast, când aveau doar 17 ani și totul a fost televizat. Ce s-a ... Gestul pe care dacă îl faci îți păstrezi creierul sănătos și ai putere mai mare de concentrare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x