Antena Căutare

O tânără mergea singură pe marginea drumului, când un om al străzii s-a apropiat: „Întoarce-te în maşină şi blochează uşile!” Ce s-a întâmplat e uimitor!

Kate McClure, o tânără din Statele Unite, a avut parte de o lecție de viață pe care nu o va uita prea curând. Își conducea mașina pe o autostradă din Philadelphia, când a realizat că a rămas fără carburant.

Kate McClure, o tânără din Statele Unite, a avut parte de o lecție de viață pe care nu o va uita prea curând. Își conducea mașina pe o autostradă din Philadelphia, când a realizat că a rămas fără carburant.

Astfel, s-a văzut nevoită să meargă pe jos în căutarea unei benzinării, pe marginea drumului. A fost momentul în care un om al străzii s-a apropiat de ea și a rugat-o să se întoarcă la mașină și să blocheze ușile. I-a spus că el o poate ajuta.

Contrariată, tânăra l-a ascultat, totuși, iar la scurt timp bărbatul s-a întors cu un bidon de combustibil. Bărbatul era un om al străzii şi cheltuise ultimii 20 de dolari pentru a o ajuta pe Kate. Numele lui este Johnny Bobbitt Junior, are 34 de ani și este fost şofer pe ambulanţă.

Dintr-o întâmplare nefericită, Johnny a ajuns să locuiască pe străzi. Chiar și așa, nu și-a pierdut spiritul altruist. În semn de mulțumire, tânăra a decis să-l caute apoi pe salvatorul ei și să-l ajute să-și recapete viața.

„M-am uitat la fotografii şi m-am gândit: Acest lucru mi se poate întâmpla chiar mie”, a spus Kate.

Cei doi au lansat o campanie prin care au reușit să strângă o sumă considerabilă de bani, sumă menită să-i ofere lui Johnny un spațiu de locuit.

Lumea de dincolo există?! Fenomenul care descrie cu precizie ce ni se întâmplă după deces: „Cei care au fost în moarte c... Unește degetul inelar cu degetul mare și așteaptă câteva secunde! Rezultatul te va uimi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x