Antena Căutare

O tânără privea pozele din vacanță, dar când s-a uitat mai atent a văzut ceva neașteptat, chiar lângă ea. Ce a descoperit

O tânără a vrut să se uite iar la pozele dintr-o vacanță, însă nu mică i-a fost surpriza atunci când a descoperit ceva complet neașteptat.

colaj foto cu mae archie Galerie
Tânăra a descoperit un detaliu complet neașteptat când a privit telefonul | tiktok.com/@maebe.later

O tânără a fost mai mult decât fericită de faptul că a reușit să viziteze celebrul oraș New York. Totuși, când a privit mai atent una dintre pozele din vacanță, aceasta a făcut o descoperire neașteptată. Întâmplarea a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea. Nu puțini au fost cei care s-au mirat de situația prin care a trecut fata.

Când a vrut să se uite iar la pozele dintr-o vacanță, o tânără a făcut o descoperire complet neașteptată

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut Mae Archie. Tânăra vizita celebrul oraș american New York și, la un moment dat, aceasta și-a rugat mama să îi facă o poză. Tocmai trecea o stradă și s-a întors cu privirea în spate, către telefonul mamei care o poza, pentru ca fotografia să iasă cât mai bine. Apoi, când a vrut să se uite iar la fotografiile obținute, tânăra a avut parte de o surpriză de zile mari și descoperirea făcută a lăsat-o fără cuvinte.

Citește și: O femeie privea pozele din albumul soacrei atunci când un detaliu bizar i-a atras atenția. Ce a putut să descopere

Mae Archie tocmai vizitase o expoziție dedicate celebrei trupe The Beatles atunci când și-a rugat mama să îi facă o poză, chiar în timp ce se afla pe o trecere de pietoni. Când s-a uitat atent a putut descoperi un detaliu complet neașteptat. Chiar atunci când poza a fost făcută, pe aceeași trecere de pietoni se afla nimeni altul decât Sir Paul McCartney de la trupa The Beatles!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se pare că, pe momânt, fata nu l-a recunoscut pe celebrul artist și abia apoi, după ce a privit atent poza, și-a dat seama ce se întâmplase, de fapt.

„Acel moment când faci poze în New York și abia apoi, când ajungi acasă, descoperi că ACEL Paul McCartney mi-a intrat în poză”, a scris tânăra în dreptul fotografiei cu pricina, pe care a ales s-o publice în mediul online, pentru a face cunoscută și altora această coincidență, arată cei de la mirror.co.uk.

Apoi, aceasta a povestit cum, imediat după ce poza a fost făcută, și-a întors privirea către bărbatul care a trecut pe lângă ea și, preț de câteva secunde, s-au privit. A spus că nu a realizat pe moment despre cine este vorba și că bărbatul i-a făcut cu ochiul, apoi și-a văzut de drum.

Postarea tinerei a adunat numeroase reacții într-un timp extrem de scurt și nu puțini au fost cei care s-au mirat de faptul că fata nu l-a recunoscut instant pe Sir Paul McCartney, deși tocmai fusese la o expoziție cu The Beatles.

„Femeia mumie” care seamănă cu Angelina Jolie a ieșit din închisoare. Cum arată acum după ce s-a îngrășat câteva kilogra... De ce își lipesc tinerii buzele cu bandă adezivă în timpul somnului. Trendul viral pe TikTok care le poate pune viața în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x