Antena Căutare

O tânără și-a cumpărat o rochie de mireasă, deși nu era logodită. Când s-a uitat pe etichetă nu i-a venit să creadă ce scrie

O tânără a intrat într-un magazin, a probat o rochie de mireasă și a decis să și-o cumpere, deși nu era logodită. Ceea ce a urmat a fost complet neașteptat. S-a uitat să vadă ce scria pe etichetă și, când a văzut despre ce este vorba, lucrurile s-au schimbat în cel mai neașteptat mod posibil.

imagine cu o femeie in rochie de mireasa Galerie
Când a văzut ce scrie pe eticheta rochiei de mireasă, tinerei nu i-a venit să creadă | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut o tânără atunci când a intrat într-un magazin. A probat o rochie de mireasă și, fiindcă îi venea bine, a decis să și-o cumpere. Nu mică i-a fost surpriza atunci când s-a uitat mai atent pe etichetă și a văzut ce era scris, de fapt.

O tânără și-a cumpărat o rochie de mireasă, deși nu era logodită. Când s-a uitat mai atent pe etichetă nu i-a venit să creadă ce scrie. Ce a descoperit

O femeie pe nume Emmali Osterhoudt în vârstă de 21 de ani se plimba printr-un magazin atunci când a descoperit o rochie de mireasă. I-a plăcut foarte mult, așa că a decis s-o probeze. Când a văzut cât de bine îi stă cu ea, femeia n-a mai stat pe gânduri, ci a decis s-o cumpere, deși nu era logodită.

Citește și: Ce a putut să facă o soacră, chiar înainte de nunta fiului său. Viitoarea mireasă a fost cea care a povestit totul

Rochia a costat doar 25 de dolari, fiind practic un adevărat chilipir. Totuși, tânăra din Homewood, Alabama (Statele Unite ale Americii) a avut parte de surpriza vieții ei atunci când s-a uitat pe etichetă și a văzut ce era scris acolo.

„Nu îmi venea să cred ce bine îmi vine. Abia apoi am descoperit cât valora, de fapt. Abia după ce am verificat, eram deja în mașină, am realizat că este o rochie de designet care valoarează câteva mii de dolari. Am fost în stare de joc, mai ales că eu am dat doar 25 de dolari pe ea. Niciodată nu mi-am imaginat că o să am ocazia să port o rochie atât de scumpă la propria nuntă”, a dezvăluit tânăra, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Citește și: Soacra a încercat să îi strice rochia de mireasă, așa că o femeie s-a răzbunat în cel mai neașteptat mod posibil. Ce a făcut

După ce s-a documentat mai binie, Emmali a realizat că respectiva rochie valoarează 6000 de dolari, purtând semnătura designerului Galia Lahav, de la care care s-au îmbrăcat vedere precum Beyonce și Paris Hilton.

Încântată până peste măsură de întâmplarea trăită, tânăra și-a făcut poze și a publicat imaginile pe internet, iar acestea au devenit virale și au făcut senzație.

Rochia a fost cumpărată, cel mai probabil, de la un magazin de lux, apoi a ajuns la un magazin de chilipiruri, de unde tânăra a putut s-o cumpere la un preț incredibil de mic.

Un bărbat a descoperit în noua lui casă o piatră bizară, pe care a folosit-o drept opritor de ușă. Ce „secret” ascundea... Testul care îți va dezvălui slăbiciunea pe care o ai atunci când te îndrăgostești și îți alegi un partener de viață...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x