Antena Căutare

Papa Francisc a bătut la ușa unor români de lângă Roma ”- Deranjez? Sunt Francisc!” - ”Cine?” Oamenii deschid și leșină

O familie de români au avut parte de o surpriză de neuitat. Papa Francisc le-a bătut la ușă conaționalilor noștri, într-un dialog demn de comedie. 

O familie de români au avut parte de o surpriză de neuitat. Papa Francisc le-a bătut la ușă conaționalilor noștri, într-un dialog demn de comedie.

Înainte cu două zile părintele Plinio Poncina, de la una dintre parohiile din zonă, a pus, ca de obicei, un anunț pe ușa clădirii de locuințe sociale, anunțând familiile că va trece pentru a le vizita și binecuvânta. Tradiționala binecuvântare de „Vinerea milostivirii”. Au fost vizitate două blocuri. Papa a sunat la sonerie, așteptând pe palier, notează Il Messaggero, citat de publicația gazetaromaneasca.ro.

” - Deranjez? Sunt Francisc!”

” - Cine?”

” - Papa!”

“Unele persoane erau atât de uimite încât s-au apropiat atât de mult încât aproape îl atingeau. Era multă veselie, prospețime, o întâlnire fără filtre. O vizită pastorală foarte sinceră”, a povestit monseniorul Fisichella, potrivit sursei citate.

Mai multe imagini, AICI!

Cine reușește se poate îmbogăți pe loc! Românii care cresc măgărițe pot câștiga mii de euro fără niciun efort!... VIDEO care face înconjurul lumii! Papa o întreabă pe Melania Trump ce îi dă soțului ei să mănânce, iar răspunsul e... GE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x