Antena Căutare

Păzea! De cine să TE FEREȘTI, în funcție de zodie! Stai departe de ele, e spre binele tău!

Oricât ai fi de ok ca persoană, tot vei găsi persoane care te vor scoate din sărite, dezamăgindu-te crunt. Vezi de cine ar trebui să te ferești, în funcție de zodie.

Oricât ai fi de ok ca persoană, tot vei găsi persoane care te vor scoate din sărite, dezamăgindu-te crunt. Vezi de cine ar trebui să te ferești, în funcție de zodie.

Berbec
Ești o persoană puternică, inteligentă și sigură de ea, iar asta te face să ai mulți dușmani. Le faci față fără probleme, însă ar trebui să te ferești de oamenii foarte sensibili. Te impresionează și de multe ori s-ar putea să fie mai mult decât crezi în spatele aparențelor. Dacă își dau seama care este punctul tău slab, te vor manipula. Fii foarte atentă la Fecioară și la Vărsător, pentru că au o candoare care îți va întuneca judecata!

Taur
Ești un om bun și de multe ori ceilalți profită de tine. Nu prea îți dai seama când ești manipulată și nu știi să refuzi pe cineva care îți cere ajutorul. Ține, însă, cont, că nu trebuie să te sacrifici pentru a le fi celorlalți bine. Stai departe de Gemeni, Scorpion și Berbec! Sunt zodii puternice, care te vor convinge de fiecare dată să faci cum îți spun.

Gemeni
Cunoști foarte bine oamenii și știi să îți porți singură de grijă. Devii, însă, vulnerabilă când vine vorba de distracție. Ești dispusă să încerci orice și să mergi oriunde, de multe ori doar pentru a nu lăsa impresia că îți este teamă. Ferește-te de Săgetător, are cele mai ciudate idei și te va pune tot timpul în situații neplăcute.

Rac
Ești atât de caldă și de iubitoare, încât nu ai crede că cineva ar fi dispusă să îți facă rău. Mai mult realism nu ar strica, mai ales că au fost destule situații în care ai avut de suferit pentru că ai fost prea credulă. Oricine te poate transforma într-o potențială victimă, dar este bine să te ferești de Pești și Scorpion, pentru că sunt mai cruzi decât alte zodii, nu vor avea milă pentru tine.

S-a tras cortina! Radu Beligan, înmormântat cu onoruri militare. Rămas-bun, Maestre!... Ea e femeia cu cele mai lungi picioare din lume! Poartă mărimea 46 la pantofi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x