Antena Căutare

Povestea emoţionantă a câinelui Jake: a fost salvat dintr-un incendiu, apoi a devenit "pompier"

Avea doar trei săptămâni când a un incendiu a cuprins magazia în care se afla. A fost scos din flăcări de un pompier, dar corpul său minuscul era o rană vie. E povestea lui Jake, unui dintre cei mai cunoscuţi "câini-pompier" din SUA. Acum s-a recuperat și a devenit o vedetă: are cont pe Facebook şi mii de persoane îi urmăresc activitatea.

Povestea emoţionantă a câinelui Jake: a fost salvat dintr-un incendiu, apoi a devenit "pompier"
Jake1

Avea doar trei săptămâni când a un incendiu a cuprins magazia în care se afla. A fost scos din flăcări de un pompier, dar corpul său minuscul era o rană vie.

E povestea lui Jake, unui dintre cei mai cunoscuţi "câini-pompier" din SUA. Acu, la doi ani de la incident, s-a recuperat și a devenit o vedetă: are cont pe Facebook şi mii de persoane îi urmăresc activitatea.

Pentru că starea lui era destul de gravă, iar tratamentul era costisitor, stăpânii micului patruped l-au abandonat la cabinetul veterinar. Povestea lui tristă a căpătat totuşi o turnură neaşteptată, după ce Bill l-a salvat pentru a doua oară. Prin adopție!

Puiul era rănit, dar s-a recuperat extraordinar de repede

Câinele a fost dus la secţia de pompieri unde a primit toate îngrijirile şi dragostea necesară. Ba mai mult! A devenit el însuşi "pompier", scrie boredpanda.com. Patrupedul este antrenat pentru a învăţa să depisteze substanţele inflamabile.

A devenit parte din echipajul care l-a salvat, iar salvatorul său i-a devenit stăpân și dresor, dar mai ales partener!


Fotografia de mii de „Like“-uri: Dominic, fiul Antoniei și al lui Alex Velea, e adorabil pur și simplu!... Gestul făcut de Beyonce a impresionat întreaga lume. Sute de mii de fani au felicitat-o!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x