Antena Căutare

Povestea femeii care a cheltuit o avere pentru a se transforma într-un supererou din plastic. Cum poate să arate de la bust în jos

Leslie Luxx ajunge des în cabinetul medicilor plasticieni în încercarea de a își schimba complet aspectul fizic. De mică este pasionată de filmele cu supereroi, fiind fermecată de personajele feminine care sunt ”foarte voluptoase și foarte frumoase”, în opinia ei. Se operează de trei ani jumătate pentru a arăta ca ele.

colaj de imagini cu leslie luxx imbracata in batman si un personaj din desenele chinezesti Galerie
Leslie Luxx ajunge des în cabinetul medicilor plasticieni în încercarea de a își schimba complet aspectul fizic. De mică este pasionată de filmele cu supereroi, fiind fermecată de personajele feminine care sunt ”foarte voluptoase și foarte frumoase”, în opinia ei. | Captura Youtube si Instagram

"Cosplay-ul m-a inspirat să îmi fac operații", a declarat Leslie, care susține că: "Și eu vreau să fiu voluptoasă și cu multe forme”.

Până acum, femeia a cheltuit aproximativ 100.000 de dolari pe proceduri. ”Mă simt foarte presată să îmi fac operații estetice din cauza industriei în care activez. Întotdeauna există un nou look și cineva cu mai multe forme. Vreau să fiu extrem de frumoasă”, spune Luxx.

Citește și: Un câine a mâncat toate economiile stăpânilor, de 4.000 de dolari cash. Cum au reacționat când au văzut bancotele sfâșiate

Obsesia lui Leslie de a avea forme cât mai proeminente a stârnit, încă de la primele intervenții, îngrijorare în rândul familiei și prietenilor ei. În special iubitul ei, Michael, se teme pentru partenera sa, în ciuda faptului că e fermecat de felul în care arată.

”Îmi place look-ul lui Leslie pentru că se schimbă aproape în fiecare zi. Este ca și cum aș avea o nouă iubită în fiecare zi. Sunt de acord ca ea să-și îndeplinească obiectivele. Dar, pe altă parte, este ca un paradox”, a spus bărbatul în cadrul interviului pentru Truly.

Povestea femeii care a cheltuit o avere pentru a se transforma într-un supererou din plastic. Cum poate să arate de la bust în jos

Timp de 3 ani jumătate, Leslie și-a făcut mai multe operații estetice. În ciuda acestui fapt, urmează o nouă intervenție și implicit o altă perioadă în care trebuie să se recupereze.

Face asta pentru că, încă de mică, a locuit într-o zonă despre care spune că se pune mare accent pe aspectul fizic: Venice Beach. A încercat să facă sport pentru a își sculpta corpul, însă nu a reușit să obțină formele exagerate la care visa.

Astfel, după ce oamenii au început să o numească ”Wonder Women” datorită taliei sale, s-a gândit să înceapă un proces dur de trasformare. Așa i-a venit ideea că e timpul să ceară ajutorul medicilor plasticieni și a luat start seria lungă de operații costisitoare și, bineînțeles, dureroase.

Citește și: De ce nu trebuie să ceri gheață pentru băuturi, atunci când mergi la restaurant sau hotel. Un fost chelner a dezvăluit totul

”Am făcut o rinoplastie, mi-am rupt coastele, liposucție, mărire de posterior cu implant și lifting brazilian, două măriri de sâni”, a afirmat femeia.

Iubitul ei este cel care a avut grijă de ea în toată această perioadă. Michael e cu 20 de ani mai în vârstă decât Leslie.

”Vreau fillere, vreau să arăt de plastic. Cu cât mai plastic, cu atât mai bine. Simt că Michael vrea ca această relație să meargă. El nu trebuie decât să mă susțină și voi fi fericită.”, a adăugat tânăra.

Însă bărbatul își dorește să se bucure de viață, nu să stea mereu prin spitale sau în casă pentru a avea grijă de partenera lui. Leslie Luxx nici nu vrea să se gândească la a înceta operațiile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: O femeie a rămas fără cuvinte când a descoperit ce secret a ascuns soțul ei timp de 15 ani. Ce a ieșit la iveală

Un câine a mâncat toate economiile stăpânilor, de 4.000 de dolari cash. Cum au reacționat când au văzut bancotele sfâșia... O tânără susține că a descoperit „elixirul tinereții” într-un ingredient banal din bucătărie. Despre ce este vorba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x