Antena Căutare

De ce nu trebuie să ceri gheață pentru băuturi, atunci când mergi la restaurant sau hotel. Un fost chelner a dezvăluit totul

Un tânăr care a lucrat în industria ospitalității a dezvăluit de ce clienții nu trebuie să ceară gheață la băuturi, iar dezvăluirile sale au stârnit un val puternic de reacții.

imagine cu un chelner cu tricou verde notand o comanda pe foaie si poza cu cuburi de gheata Galerie
Dezvăluirile tânărului care a fost chelner au devenit virale | sursa foto: Profimedia

Atunci când mergi la un restaurant, de cele mai multe multe, băuturile sunt servite cu gheață. Alteori, chiar unii dintre clienți cer așa ceva clienților. Totuși, un tânăr care a lucrat în industria HoReCa a explicat de ce nu ar trebui niciodată să ceri gheață pentru băuturi.

De ce nu trebuie să ceri gheață pentru băuturi, atunci când mergi la restaurant, bar, pensiune sau hotel

Harry Marjoram este în prezent un make up artist care s-a reprofilat, după ce a lucrat timp de 7 ani în industria HoReCa, pe un post de chelner. Tânărul i-a luat pe mulți prin surprindere atunci când a explicat de ce clienții nu trebuie niciodată să ceară gheață la băuturile pe care le servesc.

Citește și: O chelneriță a servit un cântăreț celebru, dar când s-a uitat la bacșiș nu i-a venit să creadă. Ce sumă a putut să îi lase vedeta

Dezvăluirea a fost făcută sub forma unui clip video publicat pe TikTok, care a adunat zeci de mii de vizualizări într-un timp extrem de scurt.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tânărul este din Lowescroft, Norwich (Marea Britanie) și susține că a lucrat timp de 7 ani în industria ospitalității. El susține că în tot acest timp a descoperit și a văzut lucruri uluitoare, pe care chelnerii sau patronii de restaurante nu le spun clienților.

Dezvăluirile tânărului de 21 de ani au fost făcute sub forma unor clipuri publicate pe TikTok. Acesta a explicat că oamenii ar trebui să evite să consume băuturile cu gheață sau să ceară în mod special gheață pentru băuturile comandate la restaurant sau hotel.

Citește și: Clientul a comandat și apoi a primit nota de plată. Nu i-a venit să creadă ce a putut să scrie chelnerul

„Explicația constă în faptul că există un aparat de gheață în spate care probabil n-a mai fost curățat de mai bine de două luni. Mucegaiul acumulat în acest aparate poate cauza probleme serioase de sănătate precum alergii, infecții și astm și, în unele cazuri, chiar deces”, a zis el, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Iar dezvăluirile nu s-au oprit aici: „Te-ai întrebat vreodată de câte ori se spală chelnerii pe mâinii, într-o tură? Unii stau și câteva ore, cu mâna pe mâncare sau bani, fără să se spele. Odată am văzut un chelner cum a luat o bucată de pui căzută și a pus-o înapoi pe farfurie. Cu altă ocazie am văzut un chelner care a strănutat pe mâncare”, a mai zis Harry, spre marea surprindere a tuturor.

Așa cum era de așteptat, reacțiile nu au întârziat să apară și imaginile au devenit virale.

O femeie a rămas fără cuvinte când a descoperit ce secret a ascuns soțul ei timp de 15 ani. Ce a ieșit la iveală... Un câine a mâncat toate economiile stăpânilor, de 4.000 de dolari cash. Cum au reacționat când au văzut bancotele sfâșia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x