Antena Căutare

O femeie a rămas fără cuvinte când a descoperit ce secret a ascuns soțul ei timp de 15 ani. Ce a ieșit la iveală

O femeie a fost mai mult decât surprinsă atunci când a descoperit ce secret a ascuns soțul său zilnic, timp de 15 ani.

imagine cu un sot si o sotie
Soția supărată a dezvăluit ce secret a aflat, după 15 ani de căsnicie | sursa foto: Shutterstock

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut o soție. Femeia a crezut în sinceritatea soțului ei, însă nu mică i-a fost surpriza atunci când și-a dat seama ce secret a ascuns soțului, timp de 15 ani. Întâmplarea a ajuns pe internet și a devenit virală, stârnind un val puternic de reacții,

O femeie a rămas fără cuvinte când a descoperit ce secret a ascuns soțul ei timp de 15 ani

Se spune că secretul unei căsnicii fericite constă în respectul reciproc și în sinceritate. Totuși, o femeie a avut parte de o surpriză de zile mari atunci când și-a dat seama că soțul ei a ținut ascuns un secret zi de zi, timp de 15 ani.

Citește și: Soțul i-a zis că stă acasă și nu face nimic, așa că soția s-a răzbunat în cel mai neateptat mod posibil. Ce lecție i-a dat

Doamna și-a luat inima în dinți și a mărturisit că a fost nevoie de un deceniu și jumătate pentru a descoperi care este adevăratul salariul al soțului său. Practic, omul a mințit-o timp de 15 ani. Iată mai jos confesiunea făcută de aceasta pe o celebră platformă online a devenit virală și a stârnit un val puternic de reacții de la oameni din întreaga lume.

„Soțul meu plătește toate facturile și eu plătesc pentru restul lucrurilor, percum haine, tot ce ține de copii, lucruri pentru casă, vacanțe și altele”, a explicat femeia, potrivit mirror.co.uk.

Citește și: Cum s-a răzbunat o femeie pe prietena sa, care a avut o aventură cu soțul său. Imaginile fac senzație

„Această formula a mers mult tikmp, dar soțul meu mereu s-a plâns că rămâne fără bani și că asta nu îi place. Mereu se plângea că are buzunarele goale. De fiecare dacă când trebuie să luăm decizii despre casă sau mașină se lăsa cu certuri. Cu timpul am devenit suspicioasă, am încercat să îmi dau seama ce se întâmplă. Am descoperit că m-a mințit în privința salariului. Mai mult decât atât, atunci când a primit prime la locul de muncă sau când mama lui i-a dat 20.00- de lire sterline, el n-a menționat nimic despre asta. N-a vrut să dea un ban în plus nici când familia noastră a început să se confrunte cu serioase probleme financiare. Găsește mereu tot felul de explicații și am început să nu îl mai cred”, a mărturisit femeia, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Mulți dintre cei care au citit despre cele întâmplate au reacționat imediat și au criticat din plin gesturile bărbatului și faptul că și-a mințit soția timp de 15 ani.

O influenceriță le cere bani urmăritorilor săi după ce a rămas lefteră. Ce gest aparent inofensiv i-a golit cardul... De ce nu trebuie să ceri gheață pentru băuturi, atunci când mergi la restaurant sau hotel. Un fost chelner a dezvăluit t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x