Antena Căutare

Prea tare! A luat cu dosar cu șină și l-a transformat într-un obiect folositor fiecăruia dintre noi

Furturile și jafurile din locuințe sunt tot mai întâlnite în ultima perioadă, astfel că metodele de prevenire par să fie din ce în ce mai cautate.

Furturile și jafurile din locuințe sunt tot mai întâlnite în ultima perioadă, astfel că metodele de prevenire par să fie din ce în ce mai cautate.

Dar pe lângă clasicele alarme, există și trucuri simple și ieftine, pe care poți să le faci chiar tu, și care te pot feri de hoții de locuințe.

Dacă ai la îndemână un dosar cu șină, îl poți taia pe jumătate și, urmărind videoclipul de mai jos, îl poți transforma într-un obiect în care îți poți ascunde lucrurile de valoare. Iar acesta nu este singurul truc. Privește!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Obişnuieşti să ROZI pixul? Atunci trebuie să afli la ce foloseşte GAURA din capac... Cel mai bun job din lume! Un angajat primeşte lunar de patru ori mai mult decât salariul anual mediu pe economie... din ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x