Antena Căutare

Previziuni pentru anul 2022 oferite de un celebru numerolog. Ce semnificație are anul și care sunt predicțiile

Anul 2022 are o semnificație aparte în numerologie și, potrivit specialiștilor care fac previziuni, am putea să resimțim primele efecte ale acestuia încă din luna octombrie a acestui an.

imagine cu anul 2022 scris langa un om imbracat la costum Galerie
Numerologul a explicat la semnificație are anul 2022 și care sunt primele previziuni | sursa foto: Shutterstock

Horoscopul anunță că am putea începe să simțim încă din luna octombrie influența anului 2022. Ce semnificație are acesta în numerologie și la ce ar trebui să te aștepți?

Anul 2020 a fost unul ce a stat sub semnul marilor provocări și o mare parte din energia acestuia a fost resimțită și în 2021. Acum, specialiștii explica ce semnificație are anul 2022 în numerologie și la ce ar trebui să ne așteptăm, dacă e să ne luăm după previziuni.

Previziuni pentru anul 2022 – ce semnificație are acest an în numerologie

Josh Siegel este un numerolog cunoscut care a analizat atent anul 2022 și a făcut o serie de previzuni. Acesta a dezvăluit la ce ar trebui să ne așteptăm în anul ce vine.

Anul 2020 a fost unul marcat de pandemie și de tot felul de provocări. Oameni din întreaga lume au fost nevoiți să își schimbe stilul de viață sau să iasă din zona de confort. În 2021 încă am resimțit, potrivit numerologilor, energia trecutului, Totuși, specialiștii care fac previziuni pentru anul 2022 au dezvăluit faptul că ar trebui să ne așteptăm să resimțim energia anului viitor încă din luna octombrie a acestui an.

Citește și: Cum ne comportăm cu partenerul de cuplu, în funcție de cifra destinului

Se consideră în numerologie faptul că un an calendaristic trebuie analizat pe două secvențe: primele două cifre (care poartă aceeași energie pe toată durata secolului) și ultimele două cifre, care aduc partea de „noutate”.

imagine cu un om sarind pe stanci reprezentand anii 2021 si 2022

Descoperă ce previziuni există pentru finalul lui 2021 și pentru anul 2022

Astfel, dacă e să analizăm ce semnificație are anul 2022, atunci lucrurile stau în felul următor. „20”, potrivit numerologilor, poartă o energie de opoziție și arată lupta pe care o duc două forțe pentru a găsi un punct comun de armonie. Potrivit lui Josh Siegel, acest lucru s-a resimțit mai ales în 2020, când am avut parte de pandemie, probleme de natură rasială, alegeri prezidențiale controversate și multe altele.

Ce previziuni există pentru ultimele luni din anul 2021

Potrivit numerologului Josh Siegel, chiar dacă avem în continuare energia lui „20” și în anul 2021, finalul anului vine cu șanse mai mari ca oamenii să aibă parte și de perioade mai liniștite. În ultimele luni vom simți că găsim mai ușor soluții la diferitele noastre dileme sau probleme. Afacerile vor merge mai bine și nu vom mai simți la fel de des faptul că suntem „la limită”.

Citește și: Cum ne dezvoltăm feminitatea, în funcție de vibrația interioară. Numerologul Corina Stratulat ne dezvăluie totul

Este și momentul în care oamenii se vor confrunta cu provocarea de-a alege informațiile așa cum trebuie și de-a lua decizii asumat.

Ce previziuni există pentru anul 2022, potrivit numerologiei

Numerologul Josh Siegel este de părere că vom începe să resimțim energia anului 2022 încă din luna octombrie a acestui an. Potrivit acestuia, numărul „22” este simbol pentru ideea de fundație, așadar începând cu anul următor atenția multora va fi îndreptată către ideea de a construe sau de-a reveni la viața de dinainte de pandemie și de evenimentele din ultimii ani, arată cei de la wellandgood.com.

Este important, potrivit previziunilor pentru anul 2022, să găsim echilibrul atât în plan profesional, cât și în plan sentimental. Chiar dacă va fi nevoie de efort mai mare pentru a ajunge la anumite realizări, norocul pare să surâdă multora.

Două tinere au fost schimbate la naștere, fiindcă asistentele nu au fost atente. Ce au decis mamele când au aflat adevăr... O femeie și-a pozat cămara și a pus fotografia pe Facebook, dar ceea ce a urmat e total neașteptat. Ce i-a revoltat pe m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x