Antena Căutare

Ce să nu spui niciodată partenerului, în funcție de ziua de naștere. Numerologul Corina Stratulat ne împărtășește detaliile

Numerologul Corina Stratulat ne spune cât de importante sunt cuvintele pe care le adresăm partenerului sau partenerei, atunci când suntem într-o relație.

cuplu stand pe canapea, zambind, cu cani in maini Galerie
Numerologul Corina Stratulat ne spune cât de importante sunt cuvintele pe care le adresăm partenerului sau partenerei, atunci când suntem într-o relație. | Shutterstock

Cuvintele pot fi folosite pentru a îndulci sau ameliora o situație sau uneori acestea pot fi mai dureroase decât faptele. Atunci când suntem într-o relație de mai mult timp, toleranța și răbdarea scad și atunci trebuie să ne alegem cuvintele cu atenție.

Dacă unul dinrte parteneri folosește unele cuvinte la care celălat e sensibil, e posibil ca acest lucru să strice definitv relația.

Iată ce să nu îi spui partenerului, în funcție de vibrația interioară. Vibrația interioară se calculează adunând cifrele din data nașterii până când ajungem la un număr format dintr-o singură cifră.

Ce să nu îi spui partenerului de viață, în funcție de vibrația interioară

Vibrația interioară 1

Pentru cei născuți pe 1, 10, 19, 28 vibrația interioară e 1. Dacă partenerul are vibrația interioară 1, atunci nu îi spunem niciodată “Ești la fel ca ceilalți”. Nu este indicat să îl comparăm cu altcineva pentru că în acel moment îi va scădea stima de sine.

Vibrația interioară 2

Cei născuți pe 2, 11, 20, 29 au vibrația interioară 2. Trebuie să fim atenți la latura lor emoțională. Chiar dacă e vorba de bărbați, și ei pot fi foarte senibili și atunci nu le vom zice niciodată “Nu mă interesează ce simți”. De asemenea, trebuie să îl ascultăm pe partener și să avem răbdare.

Citește și: Starea de spirit, influențată puternic de numărul casei. Numerologul Stratulat explică ce vibrații au locuințele

Vibrația interioară 3

Persoanele născute pe 3, 12, 21, 30 au vibrația interioară 3. Acestora nu le zicem niciodată “Te interesează doar prietenii tăi!”. Chiar dacă cercul lor de prieteni este important, ar fi bine să nu îi reproșăm acest lucru pentru că e o persoană sociabilă.

Vibrația interioară 4

Cei cu data nașterii 4, 13, 22, 31 au vibrația interioară 4. Ei sunt oameni foarte muncitori. Un astfel de bărbat va dori foarte mult să realizeze ceva. Ar fi bine să nu îi reproșăm niciodată că nu face mare lucru pentru că se va ataca. Trebuie să îl felicităm pentru reușite.

Vibrația interioară 5

Persoanele născute pe 5, 14, 23 au vibrația interioară 5. Pentru ei este important libertatea și de aceea nu ar trebui să îi spui partenerului “Îți ajunge cu libertatea!”. Dacă aude asta, se va simți sufocat.

Vibrația interioară 6

Cei născuți pe 6, 15, 24 au vibrația interioară 6. Bărbații sunt foarte protectori și grijulii mai ales cu femeia din viața lor. Unui astfel de bărbat, o femeie nu poate să îi spună că nu vrea să î idea raportul, pentru că e treaba ei ce face pentru că el îl interesează doar să o protejeze pe iubita lui, nu neapărat să o controleze.

Citește și: Previziuni numerologice, 22 martie 2021. Ce spun numerologii despre vibrația zilei de azi

Vibrația interioară 7

Persoanele născute pe 7, 16, 25 au vibrația interioară 7. Acești oameni sunt foarte analitici și sunt în general oameni cu viziune. Nu ar trebui să le spunem niciodată “Degeaba te crezi mai deștept” pentru că va suferi foarte tare. O astfel de persoană oricum nu vorbește dacă nu se pricepe la un subiect.

Vibrația interioară 8

Cei născuți pe 8, 17, 26 au vibrația interioară 8. Aceștia sunt oamenii care vor să facă cât mai multe lucruri. De aceea, ar fi bine să nu le zicem niciodată “Nu te interesează de nimeni”. De regulă, sunt preocupați de bunăstarea lor materială, iar acesta e un lucru bun. Dacă le reproșăm asta, poate deveni răzbunător.

Vibrația interioară 9

Pentru persoanele născute pe 9, 18, 27 vibrația interioară este 9. Nu este indicat să le spunem că vor sta singuri și izolați pentru că se vor deprima.

Horoscopul zilei 28 iulie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zod... Rețeta zilei la Super Neatza, 28 iulie 2021. Delicii turcești, preparate de chef Nicolai Tand...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x