Antena Căutare

Cum ne dezvoltăm feminitatea, în funcție de vibrația interioară. Numerologul Corina Stratulat ne dezvăluie totul

Numerologul Corina Stratulat ne spune cum ne dezvoltăm feminitatea în funcție de vibrația interioară.

feminitate Galerie
Numerologul Corina Stratulat ne spune cum ne dezvoltăm feminitatea în funcție de vibrația interioară. | Profimedia

Pentru a ne descoperi feminitatea este important să ne găsim autenticitatea. Cu toate acestea, în structura noastră, ne naștem deja într-un anumit fel și avem atât valențe feminine, cât și masculine, animus și anima.

Numerologia ne ajută să vedem de unde pornim pentru a descoperi feminitatea din fiecare. Cifrele impare, adica 1, 3, 5, 7, 9, sunt masculine, iar cele pare sunt feminine.

Componenta feminină la bărbați duce spre latura artistică. În același timp, componenta masculine la femei, duce către indenpendență.

Prima dată când întâlnim o persoană nouă, noi percepem vibrația exterioară. În funcție de luna nașterii, avem o vibrație exterioară.

Comportament masculin

Persoanele născute în ianuarie, în martie, în mai, iulie, septembrie, octombrie și decembrie prima dată reflectă partea masculină, sunt mai independente.

Comportament feminin

Persoanele născute în februarie, aprilie, iunie, august și noiembrie se exprimă feminin. Sunt personae blânde, mai senzuale și răbdătoare.

Fiecare dintre aceste comportamente caută să se armonizeze, căutând un partener care să îl completeze.

Dacă observ că eu mă comport prea masculin, fiind prea rece, independent și indiferent, atunci trebuie să învățăm mai multe de la cei cu cifrele pare, adică 2, 4, 6 și 8.

Vibrația interioară 2

În acest caz trebuie să acționăm cu răbdare și blândețe.

Vibrația interioară 4

De la cei cu vibrația interioară 4 învățăm partea de respect. O femeie trebuie să îi respecte pe cei din jurul ei.

Vibrația interioară 6

La 6 este vorba despre grijă, protecție, despre a fi responsabilă. Ea e femeie-mamă, care e clar grijulie și protectoare.

Vibrație interioară 8

Cele cu vibrația interioară 8 învață să iubească necondiționat.

Fiecare persoană are ceva aparte, totuși există anumiți brăbați ai zodiacului care reușesc să atragă privirile oricui. Cei mai atrăgători bărbați ai zodiacului știu cum să se facă remarcați. Descoperă cine sunt cei trei nativi ai zodiacului care reușesc să atragă privirile oricui.

Horoscopul zilei 23 iunie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zod... Rețetă de aperitiv din mușchi de vită cu avocado și rețetă de spumă de conopidă, gătite de Nicolai Tand la Super Neatza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x