Antena Căutare

Japonia a organizat prima licitație dedicată cărnii de balenă

Japonia a organizat prima licitație publică dedicată cărnii de balenă, după ce a reluat în mod oficial vânătoarea. Două balene minke au fost vânate în apropiere de insula nordică Hokkaido.

Japonia a organizat prima licitație publică dedicată cărnii de balenă, după ce a reluat în mod oficial vânătoarea. Două balene minke au fost vânate în apropiere de insula nordică Hokkaido.

Carnea celor două balene a fost adusă în orașul Taiji, localitate recunoscută ca locul unde a fost înființat pescuitul de balenă. Cele aproximativ 66 de kilograme de carne au fost vândute prin intermediul unei licitații.

De asemenea, carnea balenelor a ajuns și în mai multe magazine din orașul Kushiro dar și în orașul Sendai.

Japonia a reluat luni vânătoarea comercială de balene după ce a părăsit în mod oficial Comisia Internațională pentru Vânătoarea de Balene.

Citește și: Japonia a reluat vânătoarea de balene

Încălzirea globală aduce cinci specii de țânțari în România... Răpită din fața casei, ținută ca „sclav sexual” și încuiată într-un sicriu, 23 de ore pe zi. Tânăra care a supraviețuit ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x