Antena Căutare

Protestatar pur-sange: Cezar Avramuta continua sa fluture tricolorul in Piata Universitatii!

S-a implinit un an de cand sute de romani au iesit in strada sa-si strige nemultumirea! Unii au protestat cateva zile. Altii au rezistat cateva saptamani. Un singur roman a infruntat frigul, dar si arsita, fluturand drapelul romanesc: Cezar Avramuta.

In ianuarie 2012, mii de romani au iesit in strada si isi strige nemultumirea. Sa lupte pentru a castiga un trai mai bun. Ca a plouat, ca a fost ger napraznic sau ca a nins, Cezar Avramuta, un protestatar pur-sange, a fost nelipsit din Piata Universitatii.

Inarmat cu un tricolor imens si imbracat intr-o ie, el a continuat sa le arate politicienilor papucii, un adevarat simbol al protestatarilor. La fel ca si cartonasul galben.
Cezar Avramuta arata cartonasul galben ori de cate ori se intampla ceva care i se pare ca ofenseaza poporul roman.

Alaturi de alti cetateni nemultumiti, a scos cartonasul si la nunta Elenei Basescu. A protestat la sediul de campanie in perioada in care presedintele a fost suspendat si s-a alaturat celor care au scandat lozinci impotriva lui Traian Basescu, la Cotroceni.

VIDEO: Unde sa NU ascunzi 16 kilograme de marijuana... NASA exclude o posibila coliziune cu asteroidul Apophis, in 2036...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x