Antena Căutare

Răspunsul genial dat de o candidată la fiecare interviu de angajare. Fraza următoare a ajutat-o să le obțină aproape pe toate

Liz Miller este convinsă că a găsit o întrebare de pus în interviurile de angajare care îi va permite să "convingă orice angajator" să o ia în echipă. 

candidata la interviu Galerie
Răspunsul genial dat de o candidată la fiecare interviu de angajare. Fraza următoare a ajutat-o să le obțină aproape pe toate | Profimedia

O femeie a găsit o variantă "genială", după ce a dezvăluit răspunsul despre care crede că va ajuta pe oricine să "convingă un posibil angajator" în cadrul unui interviu de angajare, scrie Dailystar.co.uk.

Citește și: Singurul patron care își ia cei 60 de angajați cu el în vacanțele de lux, pe banii lui: „Tot personalul este fericit”

Răspunsul genial dat de o candidată la fiecare interviu de angajare. Fraza următoare a ajutat-o să le obțină aproape pe toate

Liz Miller a fost recent concediată, în urma unui val de concedieri în industria tehnologică de la începutul acestui an.

Cu toate acestea, în decurs de două săptămâni, experta în tehnologie din Boston a reușit să obțină 11 interviuri la opt companii, toate având întrebări foarte similare.

Într-unul dintre aceste interviuri, ea susține că a avut o idee "genială" care i-a adus "cel mai bun interviu din viața sa".

Odată ce apare întrebarea "Spuneți-mi despre dumneavoastră?" a angajatorului, Liz a ales să nu ia în considerare fiecare companie "una câte una" din CV-ul său.

Citește și: O femeie și-a dat demisia și s-a angajat la părinți ca „fiică cu normă întreagă”. Cât câștigă din noul job, dar și ce presupune

În schimb, a întrebat angajatorul ce ar fi "cel mai interesat să afle" despre ea.

Ea a explicat într-un videoclip, care a adunat mai mult de 52.000 de aprecieri pe TikTok că, în mod obișnuit, ar începe cu o scurtă prezentare despre sine și despre locul de unde provine.

"Apoi, aș trece în revistă fiecare companie din CV-ul meu", a continuat ea.

"Datorită faptului că am schimbat adesea locurile de muncă, consider că acest lucru deschide ușa pentru discuții pe care nu doresc să le abordez.

Așa că astăzi am încercat o abordare nouă. Am spus: 'Sunt bucuroasă să împărtășesc orice informație despre mine în acest interviu.

'Cu toate acestea, aș dori să știu ce vă interesează cel mai mult să aflați despre mine'", argumentând că "acest lucru variază foarte mult de la o persoană la alta și de la o companie la alta".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A adăugat apoi că dorea să se asigure că va comunica doar informațiile relevante pentru interlocutori în cadrul interviului de 30 de minute.

Această abordare s-a dovedit a fi una eficientă, deoarece angajatorul a spus că este interesat în mod special să afle detalii despre "experiența sa în vânzarea de instrumente în domeniul dezvoltării software".

"Nu am discutat niciun moment despre perioadele mai puțin plăcute ale carierei mele sau nu am fost întrebată nici măcar despre ele, deoarece aveam o conversație atât de captivantă despre subiectele pe care el dorea să le abordeze", a mai adăugat ea.

Iluzie optică virală. Ce animal poți vedea în imagine?... De ce toaletele publice nu au uși care ating podeaua. Care este cea mai comună explicație...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x