Antena Căutare

O femeie și-a dat demisia și s-a angajat la părinți ca „fiică cu normă întreagă”. Cât câștigă din noul job, dar și ce presupune

Cazul uluitor al unei femei din China care a decis să își lase cariera pentru a avea grijă de părinții ei a făcut înconjurul internetului. Află din rândurile de mai jos despre ce este vorba!

O femeie și-a dat demisia și s-a angajat la părinți ca „fiică full-time”. Cât câștigă din noul job, dar și ce presupune Galerie
O femeie și-a dat demisia și s-a angajat la părinți ca „fiică full-time”. Cât câștigă din noul job, dar și ce presupune | Shutterstock

Nianan, căci despre ea este vorba, este o femeie din China, care a acceptat să renunțe la tot ce a construit din punct de vedere profesional pentru a deveni „fiică cu normă întreagă”., potrivit Digi24.

Cu toate că nu câștigă la fel de mult ca înainte, ea reușește să își achite facturile și se declară mulțumită, precizând că noul loc de muncă îi aduce „doar satisfacții și zero stres”. Iată ce presupune jobul!

Citește și: Creatura cu față de om, care a fost filmată de un scafandru. Ce e vietatea bizară care a făcut valuri în online

Ce presupune noul loc de muncă, dar și cu cât este plătită femeia care a ales să lucreze pentru părinții ei

În vârstă de 40 de ani, femeia a avut, timp de 15 ani, un loc de muncă extrem de important într-o companie. Însă, pe măsură ce a început să înainteze în vârstă, părinții ei deveneau din ce în ce mai dependeți de ea, sunând-o tot mai des.

Astfel, după o analiză minuțioasă a situației, femeia a decis să își părăsească locul de muncă și să le propună părinților să aibă grijă de ei contra cost, potrivit South China Morning Post, citat de sursa menționată mai sus.

Părinții femeii au acceptat oferta, iar, acum, Nianan este plătită cu suma lunară de 4.000 de yuani, ceea ce înseamnă în jur de 567 de dolari. Ea a explicat că tot ceea ce trebuie să facă este să stea acasă cu părinții și să îi ajute la diverse activități: să danseze cu ei, să îi ducă la cumpărături și să pregătească cina împreună. Uneori, mai organizează și excursii pentru ei.

Deși se simte mai împăcată acum, femeia recunoaște că și-ar dori uneori să câștige mai mulți bani. La rândul lor, părinții femeii i-au spus că oricând își va dori alt loc de muncă poate să renunțe.

Citește și: Cum s-a răzbunat o mireasă pe soacra ei chiar în ziua nunții. Mirele și invitații nu au știut ce să mai facă

Conceptul de „fiică cu normă întreagă”, extrem de popular în China

Se pare că pentru oamenii din China, conceptul de „fiică cu normă întreagă” a devenit unul extrem de popular, amintind de stilul de viață „996”, care se referă la munca de la 9:00 la 21:00, șase zile pe săptămână.

Acest program ar conduce la epuizare și depresie pe scară largă și este doar unul din motivele pentru care mulți tineri își caută alternative, precum exemplul de mai sus.

Carmen Harra, previziuni despre greva profesorilor. Ce spune clarvăzătoarea că ar putea urma: “Să vă pregătiți”... Creatura bizară cu aripi care a apărut în grădina unui bărbat. Mulți au zis că e o vietate „magică”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x