Antena Căutare

Regina Maria a Romaniei, muza unui designer de moda turc

Designerul turc Bora Aksu, faimos pentru rochiile sale de cocktail, a prezentat la Londra o colectie inspirata de Regina Maria a Romaniei. Desi toata lumea se astepta ca muza sa fie ducesa de Cambridge, Kate Middleton, creatorul a ales sa se intoarca 90 de ani in trecut, luand-o ca model pe Regina Romaniei.

Rochiile croite din materale usoare, in culori pastelate au fost asortate cu bentite in forma de coroana, care aminteau de muza designerului Bora Aksu. Creatorul turc a dedicat intraga colectie primavara-vara 2013 prezentata la Saptamana Modei de la Londra Reginei Maria.

El a dezvaluit ca nu numai stilul si carisma reginei ci si pasiunea ei pentru gradina botanica a Castelului Balcic l-au inspirat pentru a da viata colectiei. Bora Aksu s-a declarat cucerit de modul in care nepoata reginei Victoria a imbratisat cultura traditionala romaneasca, fara sa piarda aerul englezesc.

Saptamana Modei de la Londra se va incheia pe 18 septembrie.

 

Misiunea "Vizita la Alba Iulia": Sotiile generalilor NATO reuniti la Sibiu, la Cetatea Alba Carolina... O pisica a zburat 10 ore cu avionul inchisa intr-o valiza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x