Antena Căutare

Șapte modalități inedite de a face curat! Nu o să ghicești cum poți scăpa de rugină!

Curățenia poate fi o activitate monotonă. Scapă de rutină și încearcă aceste metode creative de a face ordine în casă!

Articol scris de: Georgiana Hluscu

Curățenia poate fi o activitate monotonă. Scapă de rutină și încearcă aceste metode creative de a face ordine în casă!

  1. Redă albul pantofilor tăi cu ajutorul bicarbonatului de sodiu.

Amestecă o lingură de bicarbonat de sodiu cu jumătate de lingură de apă și jumătate de lingură de apă oxigenată. Amestecă până când ingredientele se omogenizează. Folosește o periuță de dinți pentru a acoperi pantofii murdari cu pasta de curățat. Pentru a permite ingredientelor să acționeze trebuie să lași încălțămintea în soare timp de 3-4 ore. La final, îndepărtează excesul de bicarbonat de sodiu.

Grepfrutul, soluția magică pentru o chiuvetă curată.

Taie un grepfrut în două. Acoperă o jumătate cu sare grunjoasă pentru a conferi o textură abrazivă. Freacă suprafața chiuvetei cu fructul. Lasă câteva minute să acționeze, după care clătește suprafața cu apă călduță.

  1. Prea multe pungi de plastic? Organizează-le într-un mod creativ

Ai nevoie de o cutie goală de șervețele pentru bebeluși. Ia o pungă de plastic și împacheteaz-o pe lungime.

Rotește capătul cu mânerele către marginea plasei, până ajungi la jumătatea acesteia. Acum adaugă încă una, așa cum este prezentat în imagine.

Continuă astfel cu toate pungile pe care vrei să le folosești. La final, introdu toate plasele în cutia goală de șervețele.

Pune capacul cutiei, având grijă să lași o parte deschisă

  1. Curăță cuptorul de microunde în mod natural.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Amestecă sucul unei lămâi mari cu jumătate de cană de apă. Lasă cojile în castron si baga-l la microunde timp de 3 minute. După, așteaptă încă 5 minute pana sa scoți castronul din microunde. La final, șterge pereții acestuia cu un burete umed.

Cum să-ți faci singur o husă pentru telefon, fără să dai bani! Truc de milioane, ai nevoie doar de un balon!

  1. Menține chipsurile crocante

Îndoaie colțurile pungii de chipsuri și adu-le către interior. Rotește partea de mijloc a pungii către capătul ei. La final, apucă de colțurile pungii și rulează-le către exterior.

  1. Capsule pentru toaletă: ușor de făcut și extrem eficiente

Amestecă o ceașcă de bicarbonat de sodiu cu un sfert de ceașcă de acid citric și cu o linguriță de detergent de vase. Amestecă și modelează din compoziția obținută mici biluțe. Pe acestea așază-le într-un suport pentru cuburi de gheață. Lasă-le la uscat timp de 4 ore, după care pot fi utilizate.

  1. Unelte ruginite? Nicio problemă! Află cum să le redai luciul.

Pune uneltele ruginite în oțet și curăță-le cu o periuță de dinți. După, amestecă bicarbonat de sodiu cu o cantitate dublă de apă și lasă soluția să acționeze timp de 5 minute. Clătește-le cu apă. Pnetru un plus de luciu, le poți lustrui cu ulei de nucă de cocos.

Ai curaj? CINCI întrebări de cultură generală despre oraşele României. Tu la câte reuşeşti să răspunzi corect?... Roux, pisicuța fără două lăbuțe, care le dă oamenilor o adevărată lecție de viață. Țopăie cât e ziua de lungă și se bucu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x