Antena Căutare

Metoda care spune adio analgezicelor! Scapă imediat de durerile de cap cu ajutorul unui instrument de scris

Durerile de cap și migrenele ne fac viață un calvar, ori de câte ori apar. Dacă nu aveți la îndemână un analgezic sau dacă pur și simplu nu sunteți adeptul medicamentelor luate fără prescripție medicală, puteți încerca o metodă inedită.

Durerile de cap și migrenele ne fac viață un calvar, ori de câte ori apar. Dacă nu aveți la îndemână un analgezic sau dacă pur și simplu nu sunteți adeptul medicamentelor luate fără prescripție medicală, puteți încerca o metodă inedită. Avem că punct de sprijin explicaţiile oferite de către cercetătoarea Jane Leonard, legate de un truc banal, imposibil de evitat, notează secretele.com.

Este vorba de un simplu creion care înlocuieşte lejer tratamentul medicamentos.

Durerile de cap/cefaleele, benigne, a nu se confundă cu migrenele, se manifestă printr-o presiune la nivelul capului. “În general, sunt cauzate de contracţii ale muşchilor fetei, gâtului şi maxilarului”, precizează dr. Jane Leonard.

Pentru a veni de hac spasmelor care provoacă încordarea muşchilor, respectiv migrenele, trebuie “tratat” factorul ce le declanşează, anume stresul. Cum? Prin destinderea maxilarului, folosind diverse tehnici şi a frunţii.

O metodă mai puţin cunoscută

Ţineţi un creion între dinţi timp de mai multe minute fără să-l muşcaţi. Acesta este un exerciţiu util pentru relaxarea muşchilor masticatori ce suferă de spasme în timpul disfuncţiei articulatiei temporomandibulare, cum spuneam anterior.

Soluţiile holistice sunt recomandate că fiind eficace pentru a trata durerile de cap, ţinând cont că foarte importantă este depistarea cauzei principale, de exemplu stresul sau anxietatea.

Totuşi, dacă durerile din această zona importantă a organismului persistă, nimeni nu va împiedică să recurgeţi la analgezice naturale

Mesajul unui tată revoltat după ce fiica sa a fost obligată să scrie o scrisoare de dragoste!... Înainte să spui DA, ai verificat asta? Cât de mare este RISCUL DE DIVORȚ pentru fiecare zodie în parte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x