Antena Căutare

Scapă urgent de aceste plante dacă ții la armonia casei tale! Sunt adevărați vampiri energetici!

Oricât de greu ar părea de crezut se pare că există anumite plante ce sunt adevărați vampiri energetici pentru locuințe și pentru cei din jur.

Oricât de greu ar părea de crezut se pare că există anumite plante ce sunt adevărați vampiri energetici pentru locuințe și pentru cei din jur.

Plantele de apartament sunt frumoase și pot da un aspect plăcut locuinței, doar că puțini sunt cei care știu că acestea sunt capabile să atragă buna energie a casei.

Printre acestea este și orhideea. În prezența oamenilor indeciși și cu voință slabă, florile sunt un adevărat ghinion, căci absorb energia.

Nici feriga nu este mai indicată în apartament, căci este o mare consumatoare de energie. O poți pune însă în preajma televizorului, despre care se crede că emană o energie negativă.

Tuia este și ea o plantă vampir. În plus, florile uscate trebuie îndepărtate dacă ții la armonia casei tale.

Baţi în lemn să te fereşti de ghinion? Iată de unde vine obiceiul şi ce semnifică de fapt

Evită să ții plante în dormitor, mai ales pe timpul nopții. Motivul? Acestea absorb oxigenul din încăpere și degajă dioxid de carbon, dar și energia negativă acumulată în timp.

Banii-s ochiul dracului și norocul acestor nativi! Zodiile care au cele mai mari șanse să devină miliardare... Internetul s-a îndrăgostit de tânăra aceasta cu forme sexy, dar nimeni n-a văzut detaliul ce a dat-o de gol!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x