Antena Căutare

Schimbare importantă pentru şoferii UBER din ROMÂNIA! O nouă opţiune a fost introdusă pentru noile comenzi

Compania de ride sharing Uber a anunţat joi că a introdus în aplicaţie o nouă opţiune, prin care şoferii din Bucureşti pot alege să primească curse doar pentru o anumită destinaţie.

Prin opţiunea, care poartă numele de ”Destinaţii predefinite”, şoferii pot introduce o anumită adresă şi vor primi curse doar de la pasagerii care merg în direcţia respectivă, atât timp cât nu îi abate de la ruta lor cu mai mult de 1,5 kilometri.

Partenerii Uber îşi pot seta până la două destinaţii în fiecare zi şi pot primi una sau mai multe curse în drumul lor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După 15 zile de la implementarea opţiunii, 62% dintre partenerii care au ales acest instrument îl folosesc deja. În medie, partenerii acceptă 2-3 comenzi înainte de a ajunge la destinaţie, potrivit Uber.

Cei care doresc să îşi împartă maşina cu opţiunea Destinaţii predefinite trebuie să îndeplinească aceleaşi condiţii pentru toţi partenerii Uber. Astfel, trebuie să aibă carnet auto de cel puţin un an, o maşină în stare bună de până la 15 ani vechime, cu toate reviziile la zi şi cazier auto fără incidente grave şi cazier judiciar fără istoric.

În plus, trebuie să aibă şi posibilitatea de a colabora cu Uber printr-o entitate juridică, pentru a putea emite facturi fiscale pentru cursele efectuate.

Compania a anunţat, în luna noiembrie a anului trecut, că serviciul Uber în România este 100% digital şi fiscalizat, iar pasagerii primesc o factură fiscală după fiecare cursă, însă partenerii companiei sunt contractori independenţi şi sunt responsabili pentru achitarea taxelor. Reacţia a venit după informaţii referitoare la faptul că Fiscul urmăreşte şoferii Uber pentru a-şi plăti impozitele şi taxele aferente veniturilor câştigate anul trecut.

Folosești Snapchat? Ai mare grijă la ce pericole te expui! Toată lumea va afla asta despre tine!... Un ACCESORIU BANAL pe care TOŢI îl avem în BAIE ne poate ÎMBOLNĂVI! Pericolul la care ne expunem fără să ştim...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x