Antena Căutare

Șocant! Un pastor evanghelic și-a anunțat pe Facebook căsătoria cu o copilă de 12 ani

A luat aceasta decizie ”dupa o discutie cu Dumnezeu”.

Un pastor evanghelic a șocat Internetul cu anunțul său, și anume, că se va căsători cu ”promisa” lui Dumnezeu: o copilă de numai 12 ani.

Bărbatul în vârstă de 60 de ani provine dintr-o comunitate religioasă din Mexic și spune că a luat această decizie după ”o lungă discuție cu Dumnezeu”.

De-a lungul timpului, am fost nevoit să le repudiez pe cele trei femei care mi-au fost neveste, pentru că ele nu au văzut în mine decât șansă de a trăi în păcat cu mai mare lejeritate. Dumnezeu mi-a ales-o pe această tânără ca să-mi fie nevastă la o vârstă așa de fragedă pentru ca eu s-o sfințesc. Ea nu mă va contamina cu păcat precum celelalte. Eu i-am spus: Doamne, facă-se voia Ta!”.

Postarea preotului i-a indignat pe internauți care l-au amenințat rigoarea ”legii oamenilor”, făcând numeroase sesizări către autorități.

Mesajul transmis de români extratereștrilor! A fost ales în vremea lui Ceaușescu. Ce le-am transmis civilizațiilor din a... Colegii râdeau de fața lui, așa că puștiul a dat tuturor o lecție! S-a operat și acum fetele întorc capul după el! Cum a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x