Antena Căutare

IMAGINI superbe! Festivalul culorilor din India, o tradiție a veseliei, veche de sute de ani!

În fiecare an pe data de 22 martie satele Nandgaon şi Barsana sunt invadate de milioane de oameni care vin să participe la Festivalul Lathmar, cunoscut şi ca sărbătoarea culorii în India. Obiceiul care stă la baza acestui festival constă în aruncarea de prafuri colorate, alături de mii de petale de flori, între participanţi.

În două sate din India are loc anual Festivalul culorii, un eveniment scăldat în culori vii şi mii de petale de flori împărţite între participanţi. Imaginile reușesc să facă deliciul internauților din întreaga lume, prin paleta de culori surprinsă.

În fiecare an pe data de 22 martie satele Nandgaon şi Barsana sunt invadate de milioane de oameni care vin să participe la Festivalul Lathmar, cunoscut şi ca sărbătoarea culorii în India. Obiceiul care stă la baza acestui festival constă în aruncarea de prafuri colorate, alături de mii de petale de flori, între participanţi, informează Mediafax.

Un moment special al festivalului este prima numărătoare inversă, când toată lumea lansează valuri de culori în aer în aceeaşi clipă. Această experienţă inedită a fost trăită pentru prima oară în ţara noastră pe 31 mai, în Piața Constituției.

Foto: Hepta

Când nu te ajută mintea, devii "celebru"! Ce a putut întreba un român, public, pe internet! "(...) există... Curaj extrem sau nebunie totală!? A trăit printre canibali ca să vadă ce se întâmplă! Ce a descoperit întrece orice imag...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x