Antena Căutare

Toți râdeau de el că e gras, dar acum orice tânără și-ar dori să fie iubita lui! Cum arată băiatul după ce a slăbit 71 de kilograme!

Un tânăr a reușit să dovedească tuturor că voința este cel mai important lucru atunci când vrei să îți schimbi viața. Iar transformarea prin care a trecut a făcut senzație în toată lumea.

Un tânăr a reușit să dovedească tuturor că voința este cel mai important lucru atunci când vrei să îți schimbi viața. Iar transformarea prin care a trecut a făcut senzație în toată lumea.

Aceasta este incredibila poveste a lui Sam Rouen, care în anul 2008 a decis să se înscrie într-un concurs de slăbit. Se săturase să fie ținta glumelor celor din jur din cauza greutății sale. Așa că s-a apucat de treabă și în 12 săptămâni, rezultatele au început să se vadă.

Avea doar 19 ani atunci și, ca orice tânăr pofticios, a simțit că doar o voință de fier îl poate ajuta să depășească acest obstacol cu greutatea.

În cadrul competiției pentru slăbit, Sam a primit nu doar o dietă specială, ci și un program riguros de exerciții fizice.

Îi lovește norocul în luna decembrie! Acestea sunt zodiile care câștigă la loto și devin bogate peste noapte!

Avea inițial 154 de kilograme, dar după doar câteva luni a ajuns să slăbească 71 de kilograme. Vă puteți imagina diferența de greutate de la 154 la 82 de kilograme!

Acum, Sam este un adevărat exemplu de voință!

O femeie s-a îndrăgostit de un bărbat de pe Facebook, dar continuarea bate orice film de acțiune! Ce a pățit britanica... Muncitorii au spart un perete și au făcut o descoperire colosală! Ce au găsit într-un portofel vechi de 71 de ani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x