Antena Căutare

"Trăiește!" Un bărbat a izbucnit în lacrimi, după ce a scos un bebeluș de sub dărămături. Șapte copii au pierit fără nicio șansă, în urma bombardamentului din Siria

Abu Kifah, un salvator sirian, a izbucnit în lacrimi în timp ce scotea un bebeluş de doar 30 de zile de sub dărâmăturile unei clădiri bombardate, din Siria. 

Abu Kifah, un salvator sirian, a izbucnit în lacrimi în timp ce scotea un bebeluş de doar 30 de zile de sub dărâmăturile unei clădiri bombardate, din Siria.

Imaginile au fost atat de puternice, incat o prezentatoare de la BBC, Kate Silverton, a început să plângă în direct.

Voluntarul a reuşit să-i salveze viaţa micuţei, după două ore de săpături disperate. Imediat ce a reușit să o găsească, bărbatul a luat-o în braţe şi s-a îndreptat spre ambulanta care aştepta să o ducă de urgenţă la spital. Inițal, nu știa dacă trăiește... Când a auzit-o plângând, a izbucnit în lacrimi.

Kifah şi colegii săi au început să plângă, fericiţi că au găsit-o pe fetiţa în viaţă, după ce a îndurat clipe grele sub dărâmături, în urma bombardamentului care a luat viaţa a şapte copilaşi.

Au trecut mai bine de 365 de zile de agonie de când Rusia a început bombardamentele asupra Siriei. ONU a tras un semnal de alarmă asupra catastrofei umane ce are loc în Alep şi care până acum a luat vieţile a peste 300 de milioane oameni.

FOTO! TIGĂRI DE COLECȚIE! Snagov, Carpați sau Kent? Îți mai amintești ce fumai în anii '90?... Văduva lui Robin Williams, dezvăluiri tulburătoare despre lupta actorului cu boala. Ultimele luni dinaintea sinuciderii:...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x