Antena Căutare

Trei sugestii de cadouri de Crăciun pentru femei

Sărbătoarea Crăciunului ar fi de neconceput în absenţa unui cadou. De altfel, originea şi semnificaţiile ei sunt strâns legate de dorinţa de a dărui şi de bucuria de a primi daruri.

Sărbătoarea Crăciunului ar fi de neconceput în absenţa unui cadou. De altfel, originea şi semnificaţiile ei sunt strâns legate de dorinţa de a dărui şi de bucuria de a primi daruri.

E perioada în care fiecare dintre noi se află într-o febrilă căutare a celor mai potrivite cadouri de Crăciun. Deşi sărbătoarea în sine a consacrat, prin tradiţie, un arsenal întreg de elemente simbolice, spre care ne îndreptăm, în fiecare an, cu prospeţimea unei bucurii reînnoite, alegerea cadoului depinde, în primul rând, de persoana căreia i-l oferim şi apoi de natura sărbătorii care îl prilejuieşte. Din această cauză, lumea cadourilor e luată cu asalt, la fiecare final de an, în încercarea de a-i impresiona pe cei dragi. O bună parte dintre cadourile care se pregătesc şi se oferă, în această perioadă, sunt cadouri pentru femei. Desigur, bărbaţii se bucură şi ei de privilegiul darurilor, dar femeile sunt răsfăţate în mod special şi cu acest prilej.

În ochii unei femei, un cadou e o formă de alint. De aceea contează în egală măsură conţinutul, ambalajul şi felul în care cadoul e oferit. În acest sens, sugestiile noastre de cadouri se adresează expres acelor taţi sau iubiţi, soţi sau prieteni, fraţi sau colegi de muncă ce şi-au pus în gând să surprindă femeile dragi din viaţa lor, indiferent cine sau unde ar fi ele, cu prilejul apropiatelor sărbători de Crăciun. Iată ce vă propunem să le oferiţi şi de ce:

Bec cu cu led color rotativ

Femeile iubesc ambinaţele de sărbătoare. Nu e de mirare că le e atât de drag Crăciunul: iarna le ţine isonul cu nesfârşitul alb de catifea, brazii le răsfaţă cu un verde crud, aranjamentele decorative strălucesc în felul lor special, iar moş Crăciun nu-şi uită niciodată costumul de gală. Nu spune nimeni că e uşor să concurezi cu un asemenea decor, în inima unei femei, dar curajoşii iau întotdeauna partea leului. Nu trebuie decât să te insinuezi la timp în scenariu, cu o explozie de lumină şi culoare. O poţi face inspirat, dăruindu-i un bec cu led color rotativ. Va descoperi cu plăcere faptul că e compact şi uşor de pus în funcţiune şi-i va savura efectul luminos multicolor. Iar ideea a 2000 de ore de funcţionare o va încânta enorm. Strecoară-te apoi, în preajma ei, când invitaţii nu o asaltează şi propune-i să-i faceţi proba împreună. Îţi garantăm că va uita să-i deschidă lui moş Crăciun şi noi credem că are dreptate: eroul e deja lângă ea.

Ramă foto care levitează

Femeile se simt iubite atunci când bărbaţii sunt gata de a înfrunta şi de a învinge orice pentru a le păstra alături. Iar bărbaţii autentici ştiu că imposibilul e numai scuza celor lipsiţi de puterea impulsului animator lăuntric. Sărbătoarea Crăciunului ar putea fi prilejul cel mai potrivit pentru a-i demonstra unei femei cu totul speciale că legile sufletului sunt mai presus decât legile fizicii. Ai putea s-o faci, poate în modul cel mai convingător şi expresiv, dăruindu-i o ramă foto care levitează. Obiectul de lux e însoţit de un suport electric cu leduri. Asigură-te că rama are două suprafeţe şi că pe ambele se pot fixa fotografii: în timpul manevrelor de rotaţie, pozele se vor vedea concomitent. Îndrăzneşte mai mult de atât: subtilizează-i fotografiile favorite cu tine şi pune-le în locul cu pricina. Rama se va roti în aer fără niciun sprijin, pe principiu electromagnetic, nu trebuie decât s-o conectaţi la o priză. Sfidând legea gravitaţiei, ea vă va oferi un spectacol desăvârşit. Iar femeia de lângă tine va înţelege că niciodată, nimic din ceea ce-i frumos nu ţi-ar cu neputinţă.

Pantof-suport pentru lumânare

Femeile iubesc pantofii şi nu fac din hobby-ul lor un secret. Multe din ele îşi etalează colecţiile cu mândrie. Dar iubesc şi bărbaţii care ştiu să creeze o atmosferă romantică, în moduri ingenioase. Iar, în ambientul feeric de Crăciun, cu puţină imaginaţie, romantismul se insinuează uşor. Poate mai uşor chiar decât ai fi crezut, dacă găsiţi cadoul potrivit. Nimic mai simplu, din moment ce o parte dintre ingrediente le-ai ghicit deja: un pantof elegant din sticlă, cu cristale decorative şi print motivic specific, în tonuri de negru, la exterior şi o lumânare parfumată, strecurată în interior, în compania unei oglinzi. Nu, nu e condurul Cenuşeresei, dar tu vei fi privit ca un prinţ. În Crăciunul care-şi urzeşte paşii din ce în ce mai alert, basmele se pot rescrie cu stil. Dar mai ales se pot trăi. Alege un pantof-suport pentru lumânare şi dă-i-l cadou: niciodată nu e prea târziu de a trăi în doi o fărâmă de veşnicie.

Cu fiecare nou Crăciun, istoria cadourilor ia o altă întorsătură. Dragostea, curiozitatea şi imaginaţia complotează şi uzurpă cu succes tirania frigului din case şi din inimi. Iar conspiraţia are în fiecare an nevoie de complici. De acum li te poţi alătura oricând, spre bucuria şi uluirea fiecărei femei pe care o iubeşti şi care va fi gata să se inspire din puterea spiritului tău câştigător.

Cele mai populare nume de copii pentru 2018! Olivia și Ava pentru fetițe, Noah și Harry pentru băieți... O femeie nu s-a mai tuns de 22 de ani și părul său a ajuns să aibă aproape un metru și jumătate lungime! Ce a pățit după...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x