Antena Căutare

Trinity Willis a slăbit 44 de kilograme, stând doar în casă! Cum a reușit și cum arată azi

O tânără în vârstă de 20 de ani din Marea Britanie a ajuns să slăbească 44 de kilograme, fără să meargă la sală! Trinity Willis i-a uimit pe mulți atunci când a dezvăluit cum a reușit.

Trinity Willis înainte de-a slăbi 44 de kilograme Galerie
Trinity Willis a slăbit 44 de kilograme într-un timp scurt, simplu și într-un mod plăcut, spre marea surprindere a tuturor. | sursa foto: Profimedia

Trinity Willis a trecut printr-o transformare de zile mari atunci când a descoperit cel mai simplu și plăcut mod de-a slăbi, fără a merge la sală.

Tânăra a dezvăluit faptul că încă de mică s-a confruntat cu neplăcerile cauzate de kilogramele în plus. La un moment dat, ea a decis să facă o schimbare în viața sa, așa că a mers la sala de fitness.

Cum a reușit o tânără să slăbească 44 de kilograme, fără să meargă deloc la sală

Doar că, odată ajunsă acolo, studenta din Essex (Mare Britanie) a început să fie tot mai stânjenită de situație și a ajuns chiar să deteste exercițiile.

Descoperă transformarea în GALERIA FOTO de mai sus

Condusă de aceste sentimente nu tocmai plăcute, Trinity Willis a renunțat să mai meargă la sală, dar a conștientizat faptul că nu va putea slăbi dacă nu face mișcare.

Citește și: Marcin Polek a renunțat la 2 alimente și a slăbit 106 kilograme într-un an! Cum arată azi

Și fiindcă lumea se confrunta tot mai mult cu pandemia de coronavirus și au apărut inclusiv restricțiile, studenta a descoperit cel mai simplu și plăcut mod de-a slăbi!

Trinity Willis, înainte de transformare

„Am ajuns la o greutate de coșmar, de 107 kilograme, la o vârstă atât de fragedă. Detestam orice tip de exercițiu. Îmi găseam alinarea emoțională în mâncare și în tot felul de gustări. Dar am găsit un mod de-a face sport, astfel încât să îmi placă. Și nu doar că am slăbit, dar am și învățat să mă iubesc”, a dezvăluit Trinity Willis pentru cei de la The Sun.

Mai exact, tânăra a descoperit un mod de-a face din mișcările ei de fitness o adevărată coregrafie, sincronizată cu melodiile preferate. Zi de zi, antrenamentul s-a transformat, de fapt, într-un adevărat hobby. Timpul a trecut și, în scurt timp, rezultatele nu au întârziat să apară!

Citește și: Andrew Taylor avea 151 de kilograme când a decis să mănânce doar cartofi timp de un an, la fiecare masă. Cum arată acum

Trinity Willis a slăbit 44 de kilograme într-un timp scurt, simplu și într-un mod plăcut, spre marea surprindere a tuturor. Transformată total, tânăra e greu de recunoscut acum, fiindcă arată într-o formă de zile mari.

Azi, studenta de la Universitatea Hertfordshire din Marea Britanie a devenit un adevărat model de ambiție pentru cei din jur și mulți o admiră pentru modul în care a reușit să slăbească zeci de kilograme, fără operație și fără mers intens la sală.

A decis să își îndepărteze nasul. De ce a fost nevoită să renunțe la el și cum arăta înainte de operație... Cea mai în vârstă persoană din Europa a supraviețuit COVID-19. Sora André a împlinit 117 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x