Antena Căutare

Andrew Taylor avea 151 de kilograme când a decis să mănânce doar cartofi timp de un an, la fiecare masă. Cum arată acum

Un bărbat pe nume Andrew Flinders Taylor a decis să mănânce doar cartofi, la fiecare masă, timp de un an. Mulți au fost uimiți atunci când au descoperit cât de mult s-a transformat omul.

colaj foto cu Andrew Flinders Taylor  la 151 de kilograme și o poză ilustrativă cu cartofi Galerie
Bărbatul a mâncat la fiecare masă, timp de un an, doar cartofi | colaj foto Instagram

Australianul era un mare fan al alimentelor de tip fast food și nu acorda atenția necesară sportului, motiv pentru care, la un moment dat, acesta a ajuns să cântărească peste 150 de kilograme. Așa cum era de așteptat, acesta a început să se confrunte cu probleme de sănătate specifice persoanelor supraponderale.

Când analizele au început să iasă din ce în ce mai prost și când a observat că începe să îi fie tot mai greu să își desfășoare activitatea de zi cu zi, Andrew Flinders Taylor a decis să ia măsuri în acest sens.

Cum arată azi bărbatul care a mâncat doar cartofi timp de un an, la fiecare masă

S-a autoanalizat extrem de atent și a realizat faptul că singurul mod prin care se poate ține strict de o dietă este acela de-a consuma legume preferată: cartoful!

Andrew Flinders Taylor a început apoi să se documenteze extrem de bine despre acest subiect și a conceput o dietă personalizată, bazată strict pe cartofi . Desigur, înainte de-a se apuca de drasticul regim, australianul s-a consultat și cu un nutriționist.

citește și: O tânără anorexică a ajuns la 35 de kilograme, apoi s-a apucat de sală! Azi e de nerecunoscut

„Îmi iau peste 600% din necesarul zilnic de fier și peste 400% din doza zilnică de vitamic C, precum lși o cantitate suficientă de fibre-deși toată lumea mi-a zis că voi avea carențe din cauza dietei.

imagine ilustrativă cu mâinile unei persoane care curăță cartofi

Andrew Flinders Taylor a mâncat doar cartofi timp de un an

Singurul lucru la care a trebuit să fiu atent a fost calciul, deoarece cartofii nu au o cantitate atât de mare. Dar ca să fiu sigur că nu am lipsuri din organism folosesc lapte organic de soia atunci când fac piure de cartofi”, a dezvăluit bărbatul pentru cei de la The Independent, potrivit her.ie.

Astfel, bărbatul a mâncat la fiecare masă, timp de un an, doar cartofi. La final, acesta a ajuns de la 151 de kilograme la 101, adică a reușit să slăbească 50 de kilograme.

citește și: Marcin Polek a renunțat la 2 alimente și a slăbit 106 kilograme într-un an! Cum arată azi

Mai mult decât atât, Andrew Flinders Taylor și-a monitorizat atent starea de sănătate prin tot soiul de analize și, potrivit acestuia, condiția lui era din ce în ce mai bună.

„Sănătatea mea se îmbunătățește de la o zi la alta. Am avut colesterolul mărit, acum nu îl mai am. Tensiunea arterială mi-a scăzut și glicemia e în valori normale din nou”, a mai zis acesta.

În prezent, bărbatul are mai bine de nouă mii de urmăritori pe pagina sa de Instagram, acolo unde a ținut un „jurnal” al transformării prin care a trecut, odată ce a început dieta sa cu cartofi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Gabriel Ramos Gomez a fost numit ”Bărbatul-lup” pentru că are 95% din corp acoperit cu păr. De ce arată așa... Marc Wübbenhorst trebuie să bea 20 de litri de apă pe zi ca să nu moară! Cum e posibil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x