Antena Căutare

Trucul cu apă care te ajută să menții răcoare în dormitor pe timpul verii. E rapid, la îndemână și de efect

Să știi cum să-ți păstrezi casa rece pe timpul verii e visul multora din noi, mai ales al celor care nu rezistă la temperaturi foarte ridicate. Din fericire, există un truc ușor și de efect care e de mare ajutor în această perioadă.

trei sticle de apa puse in congelator
Să știi cum să-ți păstrezi casa rece pe timpul verii e visul multora din noi, mai ales al celor care nu rezistă la temperaturi foarte ridicate. Din fericire, există un truc ușor și de efect care e de mare ajutor în această perioadă. | Shutterstock.com

Vara este un sezon interesant, plin de grătare, excursii pe plajă și zile relaxante la piscină. Cu toate acestea, deși cu toții tânjim la soare, mulți dintre noi ne luptăm cu temperaturile în creștere.

Mai ales când vine vorba de odihnă, căci nici noaptea căldura nu pare să se lase dusă. Iată cum reușești să răcești rapid dormitorul, cu doar o sticlă de apă.

Citește și: Fiara marină cu mai multe rânduri de dinți și coadă lungă, care a eșuat pe o plajă. Ce e vietatea care i-a fascinat pe internauți

Trucuri cu apă care te ajută să menții răcoare în dormitor pe timpul verii

Un sfat la îndemână pentru a păstra dormitorul răcoros peste noapte este să folosești o sticlă cu apă. Umple recipientul cu apă de la robinet și pune-o la congelator câteva ore înainte de a o lăsa la picioarele patului tău.

Experții recomandă, de asemenea, să folosești frigiderul pentru a răci așternutul înainte de a merge la culcare. Specialiștii spun să scoatem fața de pernă și să o așezăm în frigider cu ceva timp înainte de a o folosi. Asta ar ajuta mult în nopțile fierbinți.

Citește și: Ce poți să pățești dacă dormi cu geamul deschis. Iată tot ce se întâmplă în corp dacă ții ferestrele deschise când te odihnești

Ba mai mult, temperatura corpului poate fi răcită prin purtarea unor perechi de șosete cărora să li se aplice același tratament. Mai întâi lăsate la frigider și apoi puse în picioare.

Mai există un truc cu apa rece pentru zilele călduroase de vară. Înainte de culcare, spală picioarele și încheieturile cu apă rece. Asta va ajuta la scăderea temperatura corpului.

Dacă îți e foarte cald, făun duș rece sau chiar o baie rece pentru a te răcori cu adevărat. Oamenii de știință au descoperit că o baie înainte de culcare ajută la scăderea temperaturii centrale a corpului, ceea ce, la rândul său, ajută la un somn mai bun.

Citește și: Un bărbat renova o casă veche și a găsit o scrisoare veche, expediată în anul 1987. Mesajul hilar a ajuns imediat viral

Fiara marină cu mai multe rânduri de dinți și coadă lungă, care a eșuat pe o plajă. Ce e vietatea care i-a fascinat pe i... Mindy are 30 de ani și iubește un bărbat care are dublul vârstei ei. Cum arată pensionarul cu care va avea un copil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x