Antena Căutare

Un avion a fost întors din drum din cauza unui scandalagiu. Ce gest „dezgustător” a făcut, fără oprire, de față cu toată lumea

Un pasager a reușit să întârzie un întreg zbor, după ce a a provocat o serie de „turbulențe” nașteptate. Gestul bărbatului i-a deranjat pe toți cei aflați la bord și pentru că nu a știut ce să mai facă, echipajul a întors avionul din drum.

imagine cu mai multi calatori in avion
Un bărbat a reușit să întârzie un întreg zbor cu un gest „dezgustător” care i-a scos din sărite pe ceilalți pasageri | Shutterstock

Un avion al companiei American Airlines a fost forțat să se întoarcă din drum din cauza unui pasager problemă. Nici nu s-a îmbarcat bine că bărbatul a început să aibă un comportament „dezgustător” care i-a afectat pe toți cei prezenți. Fără o altă variantă, echipajul a hotărât să întoarcă aeronava și să îl dea jos pe scandalagiu.

Un avion a fost întors din drum din cauza unui scandalagiu. Ce gest „dezgustător” a putut să făcă

Ei bine, pasagerul nici nu se urcase bine la bord că a început să își elibere gazele în avion. El nu a ținut cont că gestul lui îi va dezgusta pe cei din jur și chiar a avut un comportament revoltător atunci când i-a fost atrasă atenția.

Incidentul care a avut loc pe 14 ianuarie a fost post povestit pe Reddit de un utilizator. Potrivit acestuia, care a avut ghinionul de a nimeri chiar pe scaunul de lânga pasagerul scandalagiu, transmite people.com.

„Înainte de a se îmbarca tot oamenii, am observat că acest bărbat era comenta nemulțumit de ceva anume, poate mahmureala, ziua grea, dar de îndată ce s-a așezat, a mormăit ceva de genul „la naiba””, și-a început povestea utilizatorul.

Citește și: Un pasager rămas blocat în toaleta avionului pe întreg zborul a primit un bilet pe sub ușă. Ce a putut să-i scrie o stewardesă

Dar după ce majoritatea pasagerilor s-au îmbarcat, bărbatul ar fi exclamat: „Ați crezut că a fost nepoliticos? Ei bine, ce ziceți de acest miros” a spus el, înainte de a-și elibera gazele în avion, de față cu toți ceilalți.

„Nu știu ce a provocat acest comentariu și, deși era destul de amuzant de auzit, nu era deloc necesar, pentru că venea de la un bărbat în toată firea, aflat într-un avion”, a mai scris utilizatorul.

Dar comportamentul grosolan al pasagerului nu s-a terminat aici! „Bărbatul care tocmai a eliminat gaze în mod intenționat, cu câteva momente în urm, decide să spună cu voce tare și condescendent: „Da, toată lumea, să mâncăm cea mai urat mirositoare mâncare posibilă toți în același timp”, referedindu-se la un miros care nu avea legătua cu gestul lui, ci un miros de la care că a pornit „revolta” sa.

„Dacă nu-ți place, poți zbura cu o companie privată”, i-a răspuns un bărbat aflat pe rândul de lângă. „Este atât de nepoliticos”, ar fi răspuns pasagerul problemă.

„Cred că toți suntem de acord că tu ești cel nepoliticos de aici”, a replicat un alt pasager, susține internautul care a povestit toată situația. Însoțitorii de la bord au intervenit, la un moment dat, dar pentru că nu au avut o altă variantă pentru a scăpa de scandalagiu, au fost nevoiți să întoarcă avionul.

„Ne cerem scuze pentru întrerupere, dar ne întoarcem la poartă, vă vom oferi mai multe informații când le vom avea”, a fost anunțul făcut de echipaj.

Citește și: O stewardesă româncă a filmat un OZN pe cer, în timpul zborului. Imaginile fac înconjurul lumii și nimeni nu găsește o explicație

Dar spre surprinderea tuturor, atunci când însoțitorul de zbor a mers să îl dea jos pe pasagerul problemă, acesta s-a arătat uimit și a spus „Nu înțeleg”, și-a mai amintit martorul. Ulterior, acestia și-a luat bahajul și a părăsit avionul indignat.

Ce descoperire sinistră a făcut un instalator în baia unei case vechi de aproape 200 de ani. Peste ce a dat sub podea... Ce a putut să facă o mireasă la propria nuntă: „Atât de vulgar”. A dat frâu liber fanteziilor și nu s-a jenat de invitaț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x