Antena Căutare

Un băiat se simțea rău și părinții au crezut că e doar răcit. La spital, medicii i-au dat un diagnostic crunt

Un băiețel a început să se simtă rău și părinții au crezut că e doar răcit. Când a ajuns la spital, medicii i-au dat un diagnostic crunt.

colaj foto cu chloe Hodgkinson si baietelul ei Galerie
Când a auzit ce avea băiatul, de fapt, femeii nu i-a venit să creadă | Jam Press/Chloe Hodgkinson/thesun.co.uk

O mamă a observat că băiețelul ei a început să se simtă din ce în ce mai rău și a crezut că bebelușul a luat răceala de la sora lui mai mare. Totuși, când a ajuns la spital, medicii i-au dat femeii o veste cruntă.

Un băiețel a început să se simtă rău și părinții au crezut că e doar răcit, dar medicii i-au dat un diagnostic crunt

O familie a trecut printr-un adevărat coșmar atunci când bebelușul lor a început să își schimbe starea de spirit. Fiindcă fiica lor era răcită la momentul respectiv, părinții au crezut că, cel mai probabil, cel mic a răcit și el.

Citește și: O femeie tușea și a crezut că e răcită, așa că a mers la spital. Medicii i-au dat o veste ce i-a schimbat viața complet

Totuși, pe măsură ce a trecut timpul, copilul a început să se simtă din ce în ce mai rău. Chloe Hodgkinson în vârstă de 22 de ani din Haydock, Merseyside (Marea Britanie), mama celui mic, a văzut că pielea i-a devenit albăstruie și a decis să nu mai stea pe gânduri, ci să meargă imediat la spital.

„Acesta a fost momentul în care toată lumea noastră a început să se destrame”, a zi sea, potrivit celor de la thesun.co.uk.

Când copilul a ajuns la urgențe, medicii au intervenit imediat cu manevre specifice de resuscitare. Apoi, nu a durat mult și pe corpul celui mic au putut fi observate anumite erupții. După numeroase teste și analize, medicii i-au pus celui mic un diagnostic crunt: avea septicemie.

Citește și: O tânără se simțea obosită și a crezut că e de la viața de student. Medicii i-au dat un diagnostic crunt, ce i-a schimbat viața

„Îmi amintesc că stăteam cu capul în mâini, supărată și stresată, gândindu-mă la faptul că fiul meu ar putea să se stingă chiar în fața ochilor mei”, a povestit mama care a trecut prin clipe de coșmar după ce medicii i-au pus celui mic un diagnostic crunt.

Totuși, fiindcă a ajuns la timp, medicii au putut să înceapă imediat tratamentul celui mic.

„A fost foarte înfricoșător pentru mine ce s-a întâmplat. Medicii au zis inițial că băiatul e răcit și poate s-a albăstrit fiindcă s-a înecat cu lapte, dar când a încetat să mai respire și-au dat seama că e ceva grav. Nu am avut timp să mă gândesc la mine, doar el conta”, a spus mama.

După ce a primit antibiotice și un regim atent de îngrijire, copilul s-a făcut bine și a putut fi externat. Mama a dorit să facă publică povestea pentru a trage un semnal de alarmă și pentru a ajuta și alți părinți din întreaga lume să conștientizeze faptul că orice semn, oricât de banal, poate ascunde afecțiuni grave.

Când a descoperit ce făcea soacra pe la spate ei, femeii nu i-a venit să creadă că așa ceva e posibil. Ce a dezvăluit... Când a văzut ce bilet i-a lăsat vecinul la ușă, femeia a rămas mască. Ce a putut acesta să-i scrie, fără pic de reținere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x