Antena Căutare

Un bărbat a făcut un test ADN după 18 ani de căsnicie. Ceea ce a descoperit l-a lăsat mască. Nu și-a mai putut privi în ochi soția

Un bărbat a decis să facă un test ADN după 18 ani de căsnicie, însă ceea ce a aflat l-a marcat pentru totdeauna. A descoperit un detaliu ce l-a făcut să nu-și mai poată privi în ochi soția, femeia cu care era într-o relație de 20 de ani.

imagine cu un sot suparat ce isi priveste sotia, in colt
Omului nu i-a venit să creadă ce a putut să descopere la testul ADN | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut un bărbat atunci când a decis să își facă un test ADN. Așa a ieșit la iveală un „secret” ce i-a schimbat viața pentru totdeauna. Omul a dezvăluit prin ce situație neașteptată a trecut, iar povestea sa a făcut rapid înconjurul lumii și a stârnit un val puternic de reacții de la oameni de pretutindeni.

Un bărbat a făcut un test ADN, dar ceea ce a descoperit l-a lăsat fără cuvinte. Ce „secret” a ieșit la iveală, după 18 ani de căsnicie

Recent, un soț a decis să dezvăluie pe internet prin ce situație complet neașteptată a trecut la scurt timp după ce a făcut un test AND.

Citește și: Mama unor gemeni a apelat la poliție pentru că nu putea să-i deosebească. Cum arată copiii: „A fost o nebunie”

El și soția lui s-au cunoscut la facultate, acolo unde au fost colegi și, la scurt timp după terminarea studiilor, cei doi au decis să își unească destinele. Și-au deschis chiar și o afacere împreună. Un an mai târziu au făcut și nunta, dar ceva s-a întâmplat și, când au avut o ceartă mai mare, cei doi s-au despărțit. El a plecat și, două săptămâni mai târziu, Kelly (soția lui) l-a căutat și i-a propus să se împace. Au făcut un compromis și au reușit să fie din nou împreună. Cam în aceeași perioadă au apărut și gemenii. Indiferent de dificultățile apărute, cei doi au reușit să se sprijine și să fie alături unul de celălalt, la bine și la greu. Totuși, totul s-a schimbat radical atunci când omul a decis să facă un test ADN. După 18 ani de căsnicie și 20 de ani de relație, acesta a aflat ceva cu totul și cu totul neașteptat. N-a mai putut să își privească soția în ochi.

Citește și: Cazul unui bărbat care a descoperit că soția lui este sora sa, după 8 ani de mariaj. Cuplul are doi deja copii

Când i-au venit rezultatele, omul a înțeles ce „secret” i-a ascuns soția timp de 18 ani. Nu doar el a făcut testul, ci și cei doi copii ai săi, gemeni. Nu mică i-a fost surpriza atunci când medicul i-a explicat faptul că cei doi copii nu au același tată biologic, deși sunt gemeni. Practic, soția l-a înșelat și doar unul dintre copii este al lui, de fapt.

„Această trădare m-a afectat rău. Cu greu reușesc să processes cele întâmplate și am nevoie de un timp să îmi pun gândurile în ordine”, a spus omul pe Reddit, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Unii intre internauți i-au spus să se concentreze mai mult asupra propriei persoane ca să își dea seama ce trebuie să facă, alții i-au explicat faptul că, indiferent ce arată testul ADN, ambii gemeni pot fi considerați copiii lui în egală măsură, căci el i-a crescut.

Vezi mai multe ştiri externe în secţiunea de pe observatornews.ro

Iluzie optică virală! Crezi că poți să găsești insecta din poză? Aceasta nu este deloc ascunsă. Iată răspunsul... Imagini fierbinți cu cea mai sexy avocată. Motivul pentru care se întâlnește doar „cu bărbați inteligenți”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x