Antena Căutare

Mama unor gemeni a apelat la poliție pentru că nu putea să-i deosebească. Cum arată copiii: „A fost o nebunie”

Mama unor gemeni nou-născuți din Argentina nu și-a putut deosebi copiii și a cerut ajutorul poliției. Femeia a povestit experiența pe Internet.

O femeie a apelat la poliție pentru că nu putea să-și deosebească gemenii

Shutterstock

O femeie din Argentina a fost nevoită să apeleze la autorități când și-a dat seama că nu își mai poate recunoaște copiii gemeni. Unul dintre copii a purtat o panglică la mână, tocmai pentur a putea fi deosebit, însă mama sa a decis să o scoată de la mâna micuțului, pentru că îl strângea. La scurt timp după ce a renunțat la panglică, femeia din Argentina nu a mai putut să-I desosebească.

Citește și: Un bărbat s-a mutat într-un apartament și credea că e singur, până a auzit zgomote. Ce se afla în locuință

O mamă de gemeni nu a mai reușit să-și deosebeasă micuții

„Trebuie să mă duc la poliție pentru a lua amprentele gemenilor mei, pentru ca autoritățile să îmi poată spune care dintre ei este care", a scris recent pe Twitter, Sofi Rodríguez, în vârstă de 25 de ani, din Córdoba, Argentina. "Am câștigat premiul "Mama anului", a mai scris femeia.

Mama a postat pe Twitter fotografii cu gemenii ei de 2 luni, Valentin și Lorenzo, explicând că băieții arată ușor diferit în fotografii, însă, "în realitate, sunt identici".

„Nu m-am gândit niciodată că îi voi confunda. Valentin a purtat până de curând o panglică albastră la mână, însă când mi-am dat seama că era prea mică pentru el, am decis să o tai", a declarat Rodríguez pentru TODAY.com

Recent, bebelușii au fost bolnavi și când femeia din Argentina le-a schimbat body-urile, a apărut confuzia. "A fost o nebunie", spune ea.

Rodríguez a povestit că, pe 2 martie, a cerut poliției să le ia copiilor ei amprentele digitale.

Potrivit mamei, Registrul Național al Persoanelor din Argentina îi va identifica pe băieți prin intermediul amprentelor digitale.

Citește și: O femeie a câștigat marele premiu la loto, însă ce a decis să facă cu banii a uimit pe toată lumea. Mai rar vezi așa ceva!

Unii oameni au încercat să o ajute pe Sofi Rodríguez prin commetariile de pe Twitter.

„Cu fratele meu geamăn am avut o brățară, eu la mâna stângă și el la dreapta", a scris o personaă.

"Puneți cerneală pe talpa piciorului și faceți o amprentă pe o bucată de hârtie și comparați-o cu talpa pe care o aveți în documente", a mai scris altcineva pe Twitter.

Un părinte de gemeni a scris: „Te înțeleg perfect. Eu i-am făcut baie de două ori aceluiași copil”.

"Dați-le alte nume și luați-o de la 0", a glumit o persoană într-un alt tweet.

Un bărbat a văzut ceva mișcându-se în tufișuri și când s-a apropiat a chemat de urgență ajutoare. Ce a descoperit... O femeie casnică s-a îmbogățit după ce și-a dat în judecată fostul soț. I-a cerut daune pentru că s-a ocupat de casă și ...
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Parteneri
Ciorbă de post cu ciuperci și cartofi, gustoasă și hrănitoare
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x