Antena Căutare

Un bărbat din Suceava a venit acasă cu amanta și i-a zis că e o verișoară cu care vor dormi în același pat! Urmarea i-a șocat pe toți

Un bărbat din Siminicea (Suceava) a avut curajul de a-și aduce acasă amanta, spunându-i soției că e doar o verișoară. Urmarea i-a șocat pe toți!

Un bărbat din Siminicea (Suceava) a avut curajul de a-și aduce acasă amanta, spunându-i soției că e doar o verișoară. Urmarea i-a șocat pe toți!

Fiindcă a avut o seară plină în care a consumat o cantitate semnificativă de alcool, Nicolae Taliuc de 50 de ani a prins curaj și i-a venit o idee mai mult decât îndrăzneață: și-a luat amanta de mână și s-a prezentat cu ea acasă la soție, spunându-i că ar fi vorba despre o verișoară care va sta cu ei și va împărți nu doat casa, ci și patul!

Fiindcă își cunoștea bine soțul, femeia nu a crezut minciuna și a sunat imediat la 112, cerând polițiștilor să o scape de intrusa din casă.

A doua zi, când bărbatul s-a trezit, nu mică i-a fost surpriza să constate că amanta dispăruse cu tot cu bagaje!

Numerele nu mint niciodată! Ce te așteaptă în 2018, în funcție de ziua în care te-ai născut! Ce ți-a pregătit destinul?

Enervat la culme, Nicolae Taliuc din comuna Siminicea a pus mâna pe telefon și i-a acuzat pe polițiști de faptul că i-ar fi răpit amanta!

Bărbatul s-a ales cu dosar penal și o sancțiune pentru apelare abuzivă la 112. Așa cum era de așteptat, cazul a ajuns pe internet și a devenit imediat viral în toată țara!

Sursa: obiectivdesuceava.ro

Numerele nu mint niciodată! Ce te așteaptă în 2018, în funcție de ziua în care te-ai născut! Ce ți-a pregătit destinul?... „Elvis Presley NU A MURIT”! Fotografia făcută ieri, în care apare un bărbat misterios, stârnește isterie pe internet: „E...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x