Antena Căutare

Un bărbat susține că a capturat un șobolan mai mare decât câinele său. "Se fac din ce în ce mai mari". Cum arată rozătoarea uriașă

Un specialist de la deratizare a avut o captură impresionantă când se afla pe teren și monta capcane.

colaj un sobolan la acoperis si un barbat tinand in maini o capcana
Un specialist de la deratizare a avut o captură impresionantă când se afla pe teren și monta capcane. | Shutterstock

Kieran Sampler este un specialist în deratizare și mereu montează capcane pentru a prinde rozătoare. La lucru, el este adesea însoțit de cei doi câini ai săi din rasa Yorkshire.

Bărbatul prinde zilnic șoareci și șobolani în capcanele pe care le montează și a observant că dimensiunile acestora au început să varieze foarte mult.

Cel mai mare șobolan pe care l-a capturat avea 56 cm

El montează zilnic capcane în diferite fabric și case din Wakefield, dar în ultima vreme capturile au fost extrem de surprinzătoare.

Citește și: Creatura periculoasă care mănâncă orice prinde în cale. Ce este „monstrul” găsit între oameni. Autoritățile au fost alertate

Kieran a început această meserie în 2018 și de atunci el spune că a capturat mai mult de 50.000 de șobolani. Din cauza muncii pe care o prestează și a postărilor pe care le face pe social media despre capturile pe care le face, el a atras mulți hateri care îi trimit mesaje abusive și îngrijorătoare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Kieran Sampler operează cu ajutorul celor doi câini ai săi Poppy și Penny pe care i-a antrenat să prindă rozătoarele.

Vezi mai multe poze aici

El a fost adesea angajat de fabric, ferme, dar și de locuitorii unor case unde grădinile le-au fost distruste de rozătoare. Bărbatul este chemat acolo unde infestațiile sunt din ce în ce mai mari și amenințătoare.

De-a lungul anilor, el spune că șoarecii și șobolanii au ajuns să fie foarte iscusiți și să ocolească aceste capcane cu brio.

Citește și: Ce au descoperit oamenii de știință la lupii cenușii de la Cernobîl. Detaliul ce îi poate ajuta pe oameni în viitor

“Șobolanii devin din ce în ce mai mari, mai îndrăzneți și mai rezistenți. Nu mai sunt așa de deranjați de prezența oamenilor sau a pisicilor”, a povestit Kieran pentru Mirror.

Specialistul în deratizare a mărturisit că în unele cazuri e nevoie să își folosească toate metodele din dotare doar ca să prindă șoarecii și șobolanii care fac pagube masive.

Cu toate acestea, șoarecii nu se mai sperie așa ușor de capcane și se adaptează la pericolele care îi pândesc când vine vorba de tipurile de capcane folosite.

Cei mai mulți șoareci și șobolani s-au înmulțit în timpul pandemiei când mașinile de gunoi venea mai rar să colecteze deșeurile. De asemenea, risipa de mâncare din gunoaie ajută aceste rozătoare să trăiască regește și să se înmulțească tot mai mult.

Citește și: Creatură ca un „extraterestu gigantic” cu sânge cald a eșuat la mal. Ce este monstrul din adâncuri descoperit de un bătrân

Cel mai mare șobolan pe care l-a prins Kieran până acum avea dimensiunile unuia dintre câinii săi. Șobolanul avea o lungime de 56 cm, aproape de două ori mărimea unui câine din rasa Chihuahua. Mărimea medie a șobolanilor pe care îi prinde este de 46 centrimetri.

O femeie a descoperit o ușă secretă în casa în care locuiește de patru ani. Ce detaliu „sinistru” se ascunde în camera d... Hotelul de 5 stele pentru găini unde înaripatele ascultă muzică și au parte de facilități de top. Cât costă o singură zi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x