Antena Căutare

Un bebeluş s-a născut cu 31 de degete, deși ecografiile indicau că este sănătos. Cum arată micuțul! FOTO+VDEO

Un caz extrem a uimit lumea medicală din China! Un bebeluş s-a născut cu 15 degete la mâini şi 16 la picioare. Din cauza sărăciei, mama copilului nu a făcut nicio ecografie în timpul sarcinii, dar nu se aștepta ca băiețelul ei să sufere de o asemenea afecțiuni.

Un caz extrem a uimit lumea medicală din China! Un bebeluş s-a născut cu 15 degete la mâini şi 16 la picioare. Chiar dacă nu au o situație financiară prea bună, părinții copilului au făcut tot ce le-a stat în putință pentru ca micuțul să se nască în condiții foarte une. În plus, gravida a făcut numeroase ecografii în timpul sarcinii, dar niciuna dintre scanările prenatale nu a indicat faptul că ceva ar fi în neregulă cu fătul. Nimeni nu se aștepta ca băiețelul să sufere de o asemenea afecțiune.

Părinții copilului au cerut ajutorul

Părinţii bebelușului cu 31 de degete locuiesc într-o zonă rurală din China şi nu au bani pentru a-și trata micuțul. Tocmai de aceea au cerut ajutor financiar pentru o intervenţie chirurgicală. Mama bebeluşului suferă şi ea de polidactilie, dar nu într-o formă care să-i afecteze viața. Femeia are 12 degete la mâini şi 12 la picioare și nu știa că afecțiunea se moștenește genetic. De altfel, din acest motiv, femeia a fost, așa cum am precizat și anterior, la numeroase scanării prenatale, dar nici una dintre ele nu a identificat că bebeluşul ei se va naşte cu 31 de degete. Medicii nu consideră polidactilia o condiţie genetică rară, întrucât aceasta este întâlnită la două din 1000 de naşteri.

Un alt copil de șase ani cu 31 de degete a fost tratat de medici

În 2010, un alt băiat din China s-a născut cu 31 de degete şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale când a împlinit șase ani. Băiatul nu putea folosi mâinile deoarece trei din degetele de la ambele mâini erau compactate. Acesta a stabilit atunci un record mondial de număr de degete, după ce a depăşit un copil indian născut cu 25 de degete.

Test de personalitate! Uită-te bine la piciorul tău şi spune care formă ţi se potriveşte... RECORD! Acest bărbat nu și-a mai tăiat unghiile din 1952. Cât măsoară acum?! "La fiecare jumătate de oră, mă trezes...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x