Antena Căutare

„Un costum de baie mi-a salvat viața”. Femeia a primit un diagnostic crunt, la scurt timp după ce a mers la plajă. Ce a descoperit

O femeie, mamă a trei copii se pregătea să plece la plajă atunci când a descoperit ceva ciudat pe corpul ei. Deși inițial, nu a dat prea multă atenție, la un control ulterior a primit o veste grea.

imagini femeie in costum de baie pe plaja Galerie
O femeie, mamă a trei copii se pregătea să plece la plajă atunci când a descoperit ceva ciudat pe corpul ei. Deși inițial, nu a dat prea multă atenție, la un control ulterior a primit o veste grea. | Shutterstock

Julie Devaney Hogan, în vârstă acum de 38 de ani, nu s-ar fi gândit niciodată că viața ei se poate schimba într-o clipită. Femeia care este mamă a trei copii, alături de care locuiește în Boston, și-a spus acum povestea de viață și le atrage atenția și altor femei asupra acestui mic detaliu care i-a dat complet viața peste cap. Iată cum s-a întâmplat totul.

Citește și: O femeie a văzut că are o umflătură pe abdomen, dar a crezut că e doar balonată. La spital, medicii i-au dat un diagnostic dureros

Ce descoperire a făcut femei atunci când a îmbrăcat cosutmul de baie. Viața ei s-a schimbat complet

Julie se pregătea să sărbătorească Ziua Muncii, alături de familie. Aceasta proba costumul de baie pentru o zi plină de distracție, însă atunci a observat o mică excrescență de mărimea unui bob de mazăre, pe sânul drept, transmite dailymail.co.uk.

Îngrijorată, aceasta a mers la medic, însă nu au băgat în seamă umflătura care „abia se vede” și i-au spus că nu are niciun motiv de îngrijorare. Norocul său a fost că a insistat cu intestigțațiile și așa a aflat că suferă de cancer de sân, într-un stadiu foarte avansat.

Dezvăluind modul în a reușit să fie diagnosticată corect, aceasta a spus „Costumul de baie mi-a salvat viața”.

Ea a adăugat într-un eseu scris către sânii ei: „Weekend-ul Zilei Muncii din 2022, în timp ce te îmbrăcam într-un costum de baie pregătindu-mă pentur plajă, am simțit o pietricică abia acolo în interior

Acea pieticică s-a dovedit a fi „fiara mâncătoare de sâni” a carcinomului ductal invaziv, alias cancerul de sân în stadiul trei.

După weekendul din septembrie anul trecut, ea și-a sunat doctorul, dar i s-a spus imediat că nu are „de ce să-și facă griji”.

Citește și: Negii genitali. De ce apar condiloamele în zona genitală și care este tratamentul

Cu toate acestea, o prietenă apropiată care este asistenă medicală a sfătuit-o să facă mai multe investigații, printre care și o mamografie care a revelat faptul că aceasta avea, de fapt, un nodul.

„Probabil că aș fi putut să renunț și să spun: „Sunt ocupată, am lucruri de făcut”, a adăugat ea. — Sunt foarte recunoscătore că nu am făcut-o”.

Medicii au supus-o rapid printr-o intervenție chirurgicală și au urmat 13 serii de chimioterapie. Ulterior, aceasta sa apelat și la o intervenție chirurgicală reconstructivă a sânilor anul trecut, în noiembrie.

Bărbatul care a cheltuit o avere pentru arăta precum o păpușă Ken cu trup de Kardashian. Posteriorul bombat atrage toate... Cu cât se vinde pe internet restul dintr-o felie de pizza mușcată de un cântăreț celebru: „Te face nemuritor?”. La ce su...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x