Antena Căutare

Un pensionar a vrut să încălzească ceva la cuptorul cu microunde, dar era să facă INFARCT când a văzut ce era înăuntru! „Am încremenit când l-am văzut”

Un bărbat din Marea Britanie a rămas mut de uimire atunci când a vrut să își încălzească ceva de mâncare la cuptorul cu microunde.

Un bărbat din Marea Britanie a rămas mut de uimire atunci când a vrut să își încălzească ceva de mâncare la cuptorul cu microunde.

Pensionarul a deschis cuptorul, dar atunci a văzut ceva de-a dreptul terifiant. Înăuntru se afla un șarpe de aproximativ un metru lungime.

Totuși, acesta a reuști să bage reptila într-o pungă și să cheme poliția. Întâmplarea lui a devenit cunoscută în toată lumea. Se pare că șarpele s-a strecurat printr-o crăpătură a cuptorului cu microunde.

„Cum e posibil așa ceva?!” Un român și-a scăpat iPhone-ul de la etajul 40 al unei clădiri din Dubai! Dar ceea ce s-a înt... „Nu am mai văzut în viața mea așa ceva, e total TRANSPARENT!” Un fermier a rămas mut de uimire atunci când a văzut ce s-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x