Antena Căutare

Un tată i-a făcut cadou de Crăciun fiicei sale o banană. Reacția micuței i-a lăsat mască chiar și pe părinți | VIDEO

Un tată i-a făcut fiicei sale un cadou neobișnuit de Crăciun. Omul i-a oferit în dar o banană și reacția avută de copilă i-a lăsat mască inclusiv pe părinți. Momentul a fost filmat.

mana unui barbat care tine o banana
Tatăl i-a dăruit fiicei sale o banană și i-a filmat reacțiile | sursa foto: Profimedia

Un bărbat a decis să își ia prin surprindere fetița și să îi facă o farsă. Omul i-a dăruit acesteia o banană cu ocazia Crăciunului, apoi a urmărit atent reacția micuței. Ceea ce a urmat l-a lăsat complet fără cuvinte. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale, stârnind un val puternic de reacții de la oameni din întreaga lume.

Un tată i-a dat fiicei sale o banană drept cadou de Crăciun. Reacția micuței i-a lăsat mască chiar și pe părinți. Ce a putut să facă

Pus pe șotii, un bărbat a decis să îi facă o farsă fetiței sale, chiar cu ocazia Crăciunului. Acestaa a împachetat frumos o banană și i-a oferit-o cadou fetiței sale, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Fără să rateze momentul, omul a pornit camera de filmat a telefonului mobil și a încercat să surprindă reacțiile copilei, însă ceea ce a urmat l-a luat complet prin surprindere.

Citește și: Ce gest total neașteptat a putut să facă o soacră, chiar de Crăciun. Ginerele a dezvăluit totul

Îmbrăcată cu pijamale și afișând un zâmbet larg, micuța încearcă să rupă hârtia de ambalaj și să descopere ce dar se ascunde acolo. Părinții o urmăresc atent, așteptându-se cumva la o reacție nu tocmai fericită. Totuși, copila i-a lăsat mască atunci când a afișat un zâmbet larg și un sentiment de bucurie bură. Fetița s-a apucat apoi de savurat fructul, totul în timp ce tatăl său a filmat atent tot momentul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Am încercat să îi fac fiicei mele cel mai urât cadou posibil de Crăciun și nu m-am așteptat deloc la o asemenea reacție”, a scris bărbatul pe Twitter, în dreptul clipul video cu întâmplarea.

Imaginile au devenit virale și au făcut rapid înconjurul lumii, adunând peste un milion de aprecieri, reacții și comentarii.

Citește și: Ce se găsește, de fapt, în părțile negre ale unei banane. Ce se observă la microscop pe bucățile prea coapte

Omul a explicat apoi faptul că a făcut aceeași farsă fiului său la Crăciunul anterior și înainte de asta a fost la rând Aria, fiica lui. De fiecare dată, deznodpmântul a fost unul marcat de fericire.

„Anul trecut, Justice a primit o banană și a fost grozav, a fost foarte recunoscător, deși era vorba doar despre o banană”, a spus bărbatul, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Deși imaginile sunt din 2019, clipul video este și astăzi la fel de apreciat și nu puțini sunt cei care îl distribuie și savureză reacțiile micuței.

Crăciun ruinat pentru mai multe familii, după o descoperire „dezgustătoare”. Ce au putut să găsească în carnea pentru s... Motivul pentru care ne simțim mai obosiți de Sărbători, deși dormim mai multe ore. Explicația specialiștilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x