Antena Căutare

Valentina Pelinel, mai frumoasă decât ştim noi! Imagini cu viitoarea mămică: "Gurile spurcate spuneau că nu eşti gravidă! "

Maternitatea o transformă pe Valentina Pelinei într-o femeie de-a dreptul ravisantă. Însărcinată în cinci luni, frumoasa gravidă nu ezită să îşi arate ori de câte ori are ocazia rotunjimile

Valentina Pelinel, mai frumoasă decât ştim noi! Imagini cu viitoarea mămică: "Gurile spurcate spuneau că nu eşti gravidă! "
Valentina Pelinel | Facebook

Maternitatea o transformă pe Valentina Pelinei într-o femeie de-a dreptul ravisantă. Însărcinată în cinci luni, frumoasa gravidă nu ezită să îşi arate ori de câte ori are ocazia rotunjimile.


Valentina Pelinel se îndreaptă cu paşi repezi spre momentul în care va deveni mama pentru prima oară. Fosta soţie a lui Cristian Boureanu postează aproape zilnic pe pagina sa de Facebook imagini cu ea, instantanee sau fotografii de la şedinţele foto. De sub o salopetă neagră, burtică vedetei este din ce în ce mai vizibilă.

Frumoasa Valentina

În ciuda scandalurilor din ultima perioada, blonda pare mai fericită ca oricând şi a primit deja mai multe cadouri pentru viitorul copil de la prietenii ei. “Să fii mama e magic!”, i-a spus cineva. Un alt internaut a felicitat-o şi i-a replicat că burtica demonstrează ceea ce unii vehiculau: că frumoasa blondă nu ar fi însărcinată. "Gurile spurcate spuneau că nu eşti gravidă, dar acum s-au convins! ", i-a spus cel din urmă.

Laura Stoica, Falco și Left Eye TLC sunt doar trei dintre muzicienii care au murit în accidente rutiere! Lista nu se opr... O fostă brutăreasă a dat gogoşile pe altceva. Rezultatul? A slăbit 40 de kilograme şi vrea să împărtăşească secretul ei ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x