Antena Căutare

VIDEO! Lemnul masiv și covoarele din mătase naturală păstrează vie amintirea tovarășului! Imagini INEDITE din fostul birou al lui Ceaușescu, după 28 de ani de la Revoluție

Palatul din Primăverii, reşedinţa oficială a lui Nicolae și a Elenei Ceaușescu, ascunde adevărate comori. Deschisă publicului, casa amplasată în una dintre zonele de lux ale Capitalei, impresionează din toate punctele de vedere.

Palatul din Primăverii, reşedinţa oficială a lui Nicolae și a Elenei Ceaușescu, ascunde adevărate comori. Deschisă publicului, casa amplasată în una dintre zonele de lux ale Capitalei, impresionează din toate punctele de vedere.

În impunătoarea vilă, camerele sunt decorate cu mobilier din lemn masiv, suflat cu aur, statuete şi accesorii din bronz, tapiserii brodate manual, covoare din mătase naturală, un centru SPA, şi chiar şi un cinematograf.

Sunt peste 20 de ani de când nu mai locuieşte nimeni aici, dar opulenţa nu a dispărut. Dimpotrivă, se vede cu ochiul liber chiar şi la intrarea în palat: trepte din marmură scumpă, statuete impozante şi coloane înalte, sculptate cu atenţie.

Biroul tovarășului este prima încăpere, pe stângă, după ce pășești pe holul impresionantei vile.

Este și primul ”popas” pe care vizitatorii îl fac, alături de ghidul de la Palat.

O altă încăpere încarcată de istorie se află în actualul sediu al Ministerului de Interne, acolo unde, în perioada comunistă, era sediul central al CCR. Alt birou, același tovarăș:


Paște 2017. Transformă-ți masa de Sărbători într-un adevărat festin. Secretul rețetei de ouă umplute care va schimba tot... Coșmarurile ne pot salva viața! Cum putem să fentăm moartea și să ne vindecăm de boli, "cu ajutorul" viselor u...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x