Antena Căutare

VIDEO căruia azi i se zice "cool"!! Pe vremea mIRC, oare ce urma după ASL PLS? SEX pe internet în anii '90

Cine își amintește de perioada mIRC? Atunci când, în loc de "sal" și "cf?", formula de abordare era "asl pls". Nu știți despre ce vorbim?

Cine își amintește de perioada mIRC? Atunci când, în loc de "sal" și "cf?", formula de abordare era "asl pls". Nu știți despre ce vorbim?

Ei bine, începutul anilor '90. Săli de net! Calculatoare mari și zgomotoase. Imagini, muzica și filme la discreție. Cozi și bani de buzunari dați pe fise pentru a avea acces la incredibilul internet. Daaaaaaa, mIRC! Nickname!

- Sal. Asl Pls

- 19, f, Arges

Vă amintiți? Cam așa era socializarea atunci când internetul a dat năvală la noi.

În ciuda tuturor dificultăţilor, scrie jurnalul.ro, programul de chat oferit de Microsoft chiar reuşea să unească libidourile înfierbântate ale persoanelor, nu neapărat de sexe diferite, doritoare de sex virtual.

Pentru a vă face o idee clară despre cum se făcea sex online în anii '90, din fericire, Found Footage Festival a scos la iveală clip video, convertit de pe o casetă VHS, ; care e aproape sigur un fals, şi în care este descris în detalii cât se poate de ciudate pentru vremurile actuale cum în stilul anului 1997 reuşeai să te "împerechezi" cu cineva pe internet. Mai presus de şarm şi imaginaţie, aveai musai nevoie de un fax-modem!

Despre socializarea mai "intimă", vedem în clipul de mai sus cum stăteau lucrurile...

SURPRIZĂ de PROPORȚII pentru o fetiță! Reacția acesteia a ÎNDUIOȘAT o lume întreagă!... Galerie FOTO: O bătrânică de 85 de ani a rămas blocată în toaletă! Rămâi ȘOCAT când vei vedea ce făcea acolo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x