Antena Căutare

O mai știi pe Natalia Oreiro, cea care te-a ținut cu sufletul la gură în ”Înger Sălbatic”? Cum arată actrița la 38 de ani

Natalia Oreiro a cucerit inimile românilor cu rolul lui Milagros din telenovela ”Înger Sălbatic”. Toți am stat cu sufletul la gură și am urmărit iubirea dintre fetița orfană și moștenitorul unei familii foarte bogate, Ivo.

Natalia Oreiro a cucerit inimile românilor cu rolul lui Milagros din telenovela ”Înger Sălbatic”. Toți am stat cu sufletul la gură și am urmărit iubirea dintre fetița orfană și moștenitorul unei familii foarte bogate, Ivo.

După terminarea filmărilor pentru "Înger sălbatic", Natalia a semnat contracte pentru alte telenovele și și-a continuat cariera muzicală până în anul 2008, când și-a îndreptat atenția spre cinematografie și s-a dedicat exclusiv filmului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De-a lungul anilor, vedeta a reușit să fie în centrul atenției prin ținutele sale provocatoare, care au stârnit fanteziile domnilor și datorită carierei sale de succes. A fost atît actriță cât și cântăreață, compozitoare și model.

Natalia Oreiro este căsătorită cu muzicianul argentinian Ricardo Mollo din anul 2002. În anul 2012 a venit pe lume fiul lor, Merlin. Tot în 2012 actrița și-a reluat cariera în televiziune și le-a promis fanilor că va fi la fel de activă ca în anii ei de glorie.

În 2015, a fost invitată specială în “Cannibals” şi în rest apare numai filme de lung metraj. A jucat în “The Retirement”, “Cuando dejes de querereme” şi “El angel”, iar în 2016 fanii o pot vedea în “Pimienta roja” şi “Gilda: No me arrepiento de este amor”.

Așa va arăta Natalia Oreiro în producția "Entre Caníbales" unde interpretează rolul unei femei care caută răzbunarea, dupa ce a fost victima a numeroase abuzuri ani de zile.

VIDEO! Ți-au intrat hainele la apă? Iată trucul pe care trebuie să-l cunoști ca să le poți purta din nou... Băiatul lui Adi Mutu devine un bărbat adevărat. Cum arată Mario la 14 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x